غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه مربای توت فرنگی در خانه - ژولی پولی

طرز تهیه مربای توت فرنگی در خانه

طرز تهیه مربای توت فرنگی در خانه

14 خرداد 1398

میوه های خوش رنگ و خوش طعم بهاری هر کدام طرفداران بی شماری دارند که از خوردن آنها لذت می برند، توت فرنگی یکی از میوه های بهاری خوش چهره و خوش طعمی است که دارای خواص متعددی است.

افرادی که جزو طرفداران توت فرنگی هستند، تمایل دارند این میوه را در دسرها، کیک ها و شیرینی ها بکار ببرند یا از آن شربت، مارمالاد یا مربا تهیه نمایند.

مربای توت فرنگی یکی از فرآورده های خوشمزه ای است که شما دوستان عزیز می توانید در فصل بهار برای خانواده ی خود تهیه نمایید و با کره یا خامه و نان در وعده ی صبحانه یا عصرانه نوش جان نمایید.

ما امروز قصد داریم در بخش ترشی و مربا مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه مربای توت فرنگی در خانه آشنا نماییم. با ما همراه باشید…

مواد لازم جهت تهیه مربای توت فرنگی:

  1. توت فرنگی ۲ کیلو
  2. شکر ۲ کیلو
طرز تهیه مربای توت فرنگی در خانه

طرز تهیه مربای توت فرنگی:

در ابتدا برحسب نیاز مقداری توت فرنگی سالم و رسیده خریداری نمایید، دم توت فرنگی ها را بگیرید و آنها را با آب بشویید.

در ظرفی لعابی توت فرنگی ها شسته شده و شکر را بریزید به طوریکه لا به لای توت فرنگی ها شکر قرار بگیرد.

مدت سه ساعت توت فرنگی و شکررا بگذارید بماند تا آب بیندازد.

پس از این مدت زمان، ظرف توت فرنگی و شکر را روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید، در این مدت مداوم کف روی مربا را بگیرید.

بعد از اینکه بجوش آمد، مدت زمان نیم ساعت برای پختن مربا کافیست.

شربت مربا که قوام آمد و حالت چسبندگی پیدا کرد، مربا را از روی حرارت بردارید.

منتظر بمانید تا مربای توت فرنگی سرد شود، سپس مربا را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.