غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه مربا آلبالوی خانگی+ چکار کنیم مربای آلبالو شکرک و کپک نزند؟ - ژولی پولی

طرز تهیه مربا آلبالوی خانگی+ چکار کنیم مربای آلبالو شکرک و کپک نزند؟

طرز تهیه مربا آلبالوی خانگی+ چکار کنیم مربای آلبالو شکرک و کپک نزند؟

2 خرداد 1399

مربای آلبالو یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین مرباهاست که برای میل کردن در وعده صبحانه و عصرانه مناسب می باشد.

مگر می شود فصل تابستان فرا برسد و خانم های خوش سلیقه ایرانی به فکر تهیه مربای آلبالو در خانه به ذهنشان نرسد؟!

اگر شما هم قصد دارید یک مربای آلبالو خانگی تهیه نمایید با بخش آشپزی ژولی پولی همراه باشید.

مواد لازم مربای آلبالو:

آلبالو: یک کیلو

شکر: یک کیلو

وانیل: یک قاشق چای خوری (در صورت تمایل)

گلاب: دو قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)

مشاهده نمایید: طرز تهیه شربت آلبالو با هسته

طرز تهیه مربا آلبالوی خانگی

طرز تهیه مربای آلبالو:

دم و شاخ و برگ آلبالوها را جدا کنید.

آلبالوها را با آب بخوبی بشویید.

اگر دستگاه هسته گیر دارید، هسته آلبالوها را بیرون آورید.

اما اگر دستگاه هسته گیر ندارید، به آرامی هسته آلبالوها را با دست خارج کنید تا آلبالوها آسیبی نبیند.

یک ظرف لعابی در نظر بگیرید، آلبالوها را به ظرف لعابی انتقال دهید، لا به لای آلبالوها شکر بپاشید و ظرف را در یک جای خنک بگذارید تا حدود ۵ ساعت بماند و شکر به آلبالو نفوذ کند.

وقتی شکر به خورد آلبالو رفت و آلبالو آب انداخت، ظرف را بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

باید منتظر بمانید تا بجوش آید، زمانی که آلبالو با شکر در حال جوشیدن است، مداوم روی آن کف می کند.

با یک قاشق کف های روی مربا را بگیرید تا مربا شفاف شود.

باید به حدی مربای آلبالو بجوشد تا آب آن غلظفت پیدا کند و رقیق نباشد.

در مراحل آخری پخت مربا، وانیل یا مقداری گلاب اضافه نمایید.

پس از افزودن مربا یا گلاب، یکی دو جوش که مربا زد، زیر شعله را خاموش نمایید.

مربای آلبالو را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خنک شود.

سپس آن را در ظرفهای شیشه ای مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

نکات لازم مربای آلبالو:

توجه داشته باشید پس از افزودن وانیل، مربای آلبالو خیلی نجوشد زیرا طعم آن تلخ می شود.

اگر میزان آب مربای آلبالو زیاد است، می توانید مقداری از آب آلبالو را بردارید و به عنوان شربت آلبالو از آن استفاده نمایید.

توجه داشته باشید مربای آلبالو خیلی نیازی نیست بجوشد، زیرا هر چه بیشتر بجوشد رنگ شفاف آن از بین می رود و تیره می شود.

مربای آلبالو را می توانید برای وعده ی صبحانه یا عصرانه به همراه کره یا خامه سفید و نان های سنتی یا فانتزی میل نمایید.

استفاده از وانیل یا گلاب در تهیه مربای آلبالو سلیقه ای می باشد و صرفا باعث ایجاد عطر در مربای آلبالو می شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

چکار کنیم مربا آلبالو شکرک و کپک نزند؟

چکار کنیم مربا آلبالو شکرک نزند؟

برای جلوگیری از شکرک زدن مربای آلبالو می توانید در حین تهیه مربای آلبالو از یک قاشق آبلیمو ترش تازه استفاده نمایید.

چکار کنیم مربا آلبالو کپک نزند؟

برای اینکه مربای آلبالو کپک نزند آن را در ظرف خیس نریزید و برای انتقال مربا از قابلمه به شیشه از قاشق خشک استفاده نمایید.