امروز می خواهم شما دوستان عزیز و خانم های کدبانوی ایرانی را با یک مربای خوشمزه و شیرین با یک میوه ی تابستانی آشنا کنم.
مربای انجیر یکی از خوشمزه ترین و خوش چهره ترین مرباهای تابستانی است که می توانید در فصل تابستان تهیه کنید و در فصل های دیگر سال به عنوان صبحانه یا عصرانه با کره یا خامه مصرف کنید.
با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید…
انجیر را بشویید اما دم های آن را جدا نکنید.
در یک ظرف لعابی مقداری شکر ریخته و روی آن انجیر بچینید و مجددا شکر و انجیر را به صورت لایه به لایه قرار دهید تا انجیرها تمام شوند.
سه تا چهار ساعت منتظر بمانید تا انجیرها در بین شکرها بماند و آب بیاندازد.
بعد از مدت زمان ذکر شده چک کنید که انجیرها آب انداخته باشند، اگر آب نیانداخته بود دو لیوان آب روی انجیرها بریزید.
سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و شربت قوام بیاید.
کف روی مربای انجیر را مرتب بگیرید.
بعد از آنکه انجیرها پخته شد، گلاب را بیافزاید و در صورت تمایل زعفران استفاده نمایید تا مربا خوش رنگ شود.
پس از آماده شدن مربا، انجیرها را از داخل مربا خارج کنید و شربت را صاف نمایید و روی انجیرها بریزید.