غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه مربای زردآلو با خلال بادام - ژولی پولی

طرز تهیه مربای زردآلو با خلال بادام

طرز تهیه مربای زردآلو با خلال بادام

15 تیر 1398

تابستان فصل میوه های رنگارنگ و خوشمزه است که علاوه بر اینکه می توانید این میوه های خوش طعم و رنگ تابستانی را نوش جان کنید، می توانید از آنها در تهیه ی شربت و مربا و لواشک و … هم استفاده نمایید.

زردآلو یکی از همین میو های خوشمزه و پر خاصیت تابستانی است که علاوه بر خوردن آن می توانید برای تهیه ی مربا، لواشک، برگه ی زرد آلو از آن استفاده کنید.

طرز تهیه لواشک خانگی با انواع میوه ها

ما در مجله خبری ژولی پولی قصد داریم امروز شما دوستان عزیز را با طرز تهیه مربای زردآلو آشنا کنیم:

مواد لازم جهت تهیه مربای زردآلو:

  1. زردآلو ۲ کیلو
  2. شکر ۲ کیلو
  3. خلال بادام یک استکان
طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو:

زردآلو را بشویید و آن را دو نیم کرده و هسته ی وسط آن را در آورید.
دو لیوان از شکر را روی زردآلوها ریخته و بگذارید یک تا دو ساعت بماند تا آب بیاندازد.
روی بقیه ی شکر، سه لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود.
سپس زردآلوها را داخل شربت ریخته و با حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و قوام بیاید.
مربا را زیاد بهم نزنید زیرا زردآلوها له می شوند.
خلال بادام را با آب بشویید و داخل مربا بریزید تا چند جوش بزند.
پس از قوام آمدن، مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
سپس مربای زردآلو را در شیشه بریزید و در جای خنک قرار دهید.

  • استفاده از خلال بادام سلیقه ای می باشد و می توانید در تهیه مربای زردآلو از خلال بادام استفاده نکنید.
  • مربای زردآلو را می توانید در وعده ی صبحانه و یا عصرانه با کره و خامه نوش جان نمایید.