غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه+ خواص مربای پوست پسته خام - ژولی پولی

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه+ خواص مربای پوست پسته خام

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه+ خواص مربای پوست پسته خام

26 شهریور 1399

مربای پوست پسته تازه+ خواص مربای پوست پسته خام را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

مربای پوست پسته تازه یکی از مرباهای خوشمزه ای است که می توانید در فصل پسته ی تازه تهیه نمایید و دارای طعم دلچسبی می باشد.

خواص مربای پوست پسته خام:

با صرف مربای پوست پسته دیگر نیازی به فاموتیدین، امپرازول و سایر داروهای معده نخواهید داشت.

هر روز صبح مربای پوست پسته را به عنوان صبحانه میل نمایید و پس از چند روز مصرف، تاثیر آن را در تسکین معده دردتان مشاهده کنید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی نازخاتون

خواص مربای پوست پسته تازه

مواد لازم مربای پوست پسته تازه:

پوست پسته تازه: یک کیلو

آبلیمو تازه: نصف فنجان

گلاب: نصف فنجان

شکر: یک کیلو

پسته خلال شده: یک فنجان

وانیل یا هل: به میزان لازم

زعفران: در صورت تمایل

نحوه پخت مربای پوست پسته تازه

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه:

پوست پسته ی تازه را خوب بشویید و به مدت سه تا چهار ساعت در داخل آب سرد بخیسانید.

ظرفی را روی شعله قرار دهید و در آن آب بریزید تا به جوش آید.

پوست پسته را از آب سرد خارج کرده و در داخل آب جوش بریزید.

پس از چندین ثانیه پوست پسته ها را از آب جوش خارج کرده و مجددا به آب سرد منتقل کنید.

انتقال پوست پسته از آب سرد به آب جوش و برعکس را چندین بار انجام دهید تا تلخی و گسی پوست پسته گرفته شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه مربای هویج خانگی

مربای پوست پسته

سه لیوان آب را به همراه شکر بر روی شعله قرار دهید تا بجوش آید.

گلاب و زعفران را به آب و شکر اضافه نمایید تا با هم بجوشند.

سپس پوست پسته را به شهد آماده شده اضافه نمایید تا با یکدیگر بپزند.

منتظر بمانید تا پوست پسته پخته شود و شهد کاملا به غلظت برسد.

یکربع قبل از خاموش کردن شعله ی زیر مربا، آبلیموی تازه و خلال پسته را اضافه نمایید.

پس از مدت زمان کوتاهی شعله ی زیر مربای پوست پسته را خاموش کنید.

منتظر بمانید تا مربای پوست پسته خنک شود و سپس آن را به ظرفهای شیشه ای منتقل کنید.

نکات لازم مربای پوست پسته تازه:

برای تهیه مربای پوست پسته از پوست پسته های بدون لک و سالم استفاده کنید، پوست پسته هایی که قهوه ای شده اند برای تهیه ی مربا مناسب نیستند.

مربای پوست پسته را در وعده صبحانه مصرف نمایید تا تاثیرات شگفت انگیز آن را در درمان درد معده مشاهده نمایید.

استفاده از خلال پسته در تهیه ی مربا سلیقه ای است و می توانید از پسته ی خلال شده در تهیه ی مربا استفاده نکنید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.