غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه مربای کیوی خانگی - ژولی پولی

طرز تهیه مربای کیوی خانگی

طرز تهیه مربای کیوی خانگی

3 دی 1398

کیوی یکی از میوه های پر خاصیت و خوشمزه ی زمستانی است که دارای خواص متعددی می باشد که از آن جمله می توانیم به ویتامین ث، ترکیبات آنتی اکسیدانی، پتاسیم و منیزیم موجود در آن اشاره کنیم.

امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه مربای کیوی که دارای طعم دلچسبی می باشد آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه مربای کیوی:

  1. کیوی سفت، شیرین و رسیده: یک کیلو
  2. آب: ۲ پیمانه
  3. شکر: یک کیل
  4. آبلیمو: یک قاشق چای خوری
  5. گلاب یا وانیل: به میزان لازم

خواص مربای کیوی

طرز تهیه مربای کیوی:

کیوی های سفت، شیرین و رسیده خریداری نمایید، آنها را بشویید، پوست بگیرید.

کیوی های پوست گرفته را بصورت دلخواه برش بزنید.

می توانید کیوی ها را با چاقو حلقه کنید یا با رنده های شکلی بصورت گل یا ستاره ای برش بزنید.

شکر و آب را بر روی حرارت شعله ی اجاق گاز قرار دهید و بهم بزنید تا شکر در آب حل شود.

وقتی که آب و شکر شروع به جوشیدن کردند، شعله ی زیر اجاق گاز را کم کنید و منتظر بمانید تا شهد مربا قوام بیاید و غلیظ شود.

کیوی های خرد شده را به شهد قوام آمده بیافزایید و شعله ی زیر مربا را زیاد می کنیم تا بحدی بجوش کند که روی مربا کف کند.

با یک قاشق تمیز، کف روی مربا را جمع کنید تا آب مربا شفاف و زلال و خوشرنگ شود.

پس از اینکه کف روی مربای کیوی را جمع کردید، شعله ی زیر مربا را کم کنید تا مربا حدود نیم ساعت بپزد.

سپس آبلیمو را اضافه نمایید و در صورت تمایل برای اینکه مربای کیوی عطر خوبی داشته باشد نصف قاشق چایخوری وانیل یا یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه نمایید.

سپس زیر شعله ی اجاق گاز را خاموش کنید و منتظر بمانید تا مربای کیوی سرد شده و آن را در ظرف های شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال یا مکانی خنک نگهداری کنید.

مربای کیوی را می توانید به همراه کره یا خامه و نان در وعده ی صبحانه و عصرانه میل نمایید.

طرز تهیه مربای هویج خانگی

طرز تهیه مربای کیوی

از کجا متوجه شویم آب و شکر برای مربا قوام آمده؟

با یک قاشق مقداری از آب و شکر جوشیده شده را بردارید و اجازه دهید تا سرد شود، سپس یک قطره از شهد را ما بین انگشتان خود قرار دهی اگر حالت چسبندگی داشت و کمی کش آمد یعنی قوام آمده و آماده برای اضافه کردن میوه به مربا می باشد.

مربای کیوی له شده یا مربای کیوی رنده شده:

در صورت تمایل می توانید کیوی را رنده یا له کنید و مربای کیوی را با کیوی له شده تهیه نمایید که حالت مارمالاد پیدا می کند. اما طرز تهیه ی آن همچون مراحل بالا است.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.