میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که با وجود داشتن اصالت گیلانی، شهرهای دیگر هم این غذای خوشمزه را می پزند و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی همراه با نان یا برنج نوش جان می کنند.
اگر کنجکاو هستید تا بدانید نام میرزا قاسمی از کجا گرفته شده، باید به شما بگوییم که: میرزا قاسم خان حاکم رشت در دوره ی ناصرالدین شاه قاجار برای نخستین بار این غذای خوش طعم را با بادنجان ابداع کرد و این غذا به نام وی اسم گذاری گردید.
ما در مجله خبری ژولی پولی امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه میرزا قاسمی آشنا کنیم. با ما همراه باشید…
بادنجان ها را با پوست روی شعله ی گاز یا آتش کبابی کنید.
سپس بادنجان ها را در آب سرد قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود.
بادنجان ها را ساطوری کنید.
گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید و یا بکوبید.
روغن را در تابه بریزید و سیر را کمی در روغن تفت دهید.
سپس کمی زردچوبه اضافه کنید.
بادنجان را بیافزایید و کمی تفت دهید.
سپس گوجه های خرد شده را اضافه نمایید تا آب گوجه فرنگی ها گرفته شود.
کمی نمک و فلفل بیافزایید.
در آخر تخم مرغ ها را روی مایه بکشنید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها بسته شوند.
سپس میرزا قاسمی را در دیس بکشید و تزیین نمایید.
من عاشق میرزا قاسمیم باوجودیکه شمالی نیستم همیشه این غذا رو درست میکنم هم خودم دوستدارم همه بچه ها و شوهرم مرسی از دستور آشپزیای خوبتون