پیکاتای مرغ یا چیکن پیکاتا یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و می توانید این غذای ایتالیایی را با پاستا نیز سرو نمایید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
سینه های مرغ بدون استخوان و بدون پوست از از قسمت وسط به دو نیم تقسیم نمایید.
سینه های مرغ را در ظرفی قرار داده و روی آن نمک، آویشن و فلفل بپاشید تا مزه دار شود.
در یک ظرف آرد، پودر سیر، پنیر پارمزان ریخته و با یکدیگر مخلوط نمایید.
سینه های مرغ را در آرد، پنیر پارمزان و پودر سیر بغلتانید تا کاملا مواد به مرغ بچسبد.
روغن زیتون و کره آب شده را در یک تاب بریزید و بر روی حرارت شعله قرار دهید.
مرغ را در تابه قرار دهید تا سرخ شود.
وقتی مرغ ها سرخ شدند آنها را به خارج از تابه انتقال دهید.
سیر رنده شده، آبلیمو، جعفری خرد شده، آب مرغ و کیپر را در تابه بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را با هم مخلوط کنید.
اجازه دهید مواد ۱۰ دقیقه با هم بجوشند تا به غلظت مناسب برسند.
وقتی مواد غلیظ شدند، خامه را افزوده و بهم بزنید و پس از یک دقیقه مواد را از روی شعله بردارید.
مرغ سرخ شده را می توانید در تابه قرار داده و در داخل سس بغلتانید یا سینه مرغ سرخ شده را در کنار پاستا پخته شده قرار دهید و سس را روی آنها بریزید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.