غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه پیکاتای مرغ یک غذای ایتالیایی خوشمزه - ژولی پولی

طرز تهیه پیکاتای مرغ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه پیکاتای مرغ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

21 مرداد 1398

پیکاتای مرغ یا چیکن پیکاتا  یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و می توانید این غذای ایتالیایی را با پاستا نیز سرو نمایید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه پیکاتای مرغ:

  1. سینه مرغ ۲ عدد
  2. روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
  3. کره ۲ قاشق سوپخوری
  4. آب مرغ یک پیمانه
  5. آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری
  6. پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق سوپخوری
  7. آرد سفید نصف پیمانه
  8. نمک، فلفل، آویشن و پاپریکا به میزان لازم
  9. خامه نصف پیمانه
  10. پودر سیر نصف قاشق چایخوری
  11. جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
  12. کیپر یا کاپاریس caper (اگر نتوانستید بصورت تازه این میوه را تهیه نمایید می توانید ترشی آن را از فروشگاه های موادغذایی خریداری نمایید.)
طرز-تهیه-پیکاتا-مرغ

طرز تهیه پیکاتای مرغ:

سینه های مرغ بدون استخوان و بدون پوست از از قسمت وسط به دو نیم تقسیم نمایید.

سینه های مرغ را در ظرفی قرار داده و روی آن نمک، آویشن و فلفل بپاشید تا مزه دار شود.

در یک ظرف آرد، پودر سیر، پنیر پارمزان ریخته و با یکدیگر مخلوط نمایید.

سینه های مرغ را در آرد، پنیر پارمزان و پودر سیر بغلتانید تا کاملا مواد به مرغ بچسبد.

روغن زیتون و کره آب شده را در یک تاب بریزید و بر روی حرارت شعله قرار دهید.

مرغ را در تابه قرار دهید تا سرخ شود.

وقتی مرغ ها سرخ شدند آنها را به خارج از تابه انتقال دهید.

chicken-piccata

سیر رنده شده، آبلیمو، جعفری خرد شده، آب مرغ و کیپر را در تابه بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را با هم مخلوط کنید.

اجازه دهید مواد ۱۰ دقیقه با هم بجوشند تا به غلظت مناسب برسند.

وقتی مواد غلیظ شدند، خامه را افزوده و بهم بزنید و پس از یک دقیقه مواد را از روی شعله بردارید.

مرغ سرخ شده را می توانید در تابه قرار داده و در داخل سس بغلتانید یا سینه مرغ سرخ شده را در کنار پاستا پخته شده قرار دهید و سس را روی آنها بریزید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.