غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه دلمه سیب زمینی یا سیب زمینی شکم پر - ژولی پولی

طرز تهیه دلمه سیب زمینی یا سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه دلمه سیب زمینی یا سیب زمینی شکم پر

4 مرداد 1398

. این روزها همه چیز تغییر کرده و مثل قدیم ها نیست که هر غذایی که مادرها درست می کردند و جلوی خانواده می گذاشتند، بچه ها و همسرشان از غذا لذت می بردند و خدا را شکر می کردند.

با رواج زندگی های مدرنیته و گرایش پیدا کردن مردم به غذاهای فست فودی، غذاهای سنتی در حاشیه قرار گرفتند و بچه ها هم اغلب به غذاهایی که ظاهری شیک و لاکچری دارند تمایل خاصی نشان می دهند.

دلمه یکی از غذاهایی است که از دیرباز در ایران طبخ می شده و دارای ظاهری خوش آب و رنگ بوده است.

اگر شما هم جزو خانم هایی هستید که تمایل دارید یک غذای سنتی و خوشمزه را برای خانواده ی خود تهیه کنید می توانید انواع دلمه را بپزید که دارای ظاهری زیبا و خواص بی شماری هستند.

دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه گوجه فرنگی، دلمه بادمجان و … هر کدام طعم منحصر به فردی دارند و بخاطرتهیه شدن از سبزیجات، جزو غذاهای سالم به شمار می روند.

امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه دلمه سیب زمینی آشنا کنیم. با ما همراه باشید…

سیب-زمینی-شکم-پر

اگر بچه های شما به غذاهای سنتی علاقه ندارند و از دلمه گریزان هستند نیازی نیست به آنها بگویید که دلمه سیب زمینی می خواهید درست کنید، به آنها بگویید امشب یک غذای خوشمزه و ویژه به نام سیب زمینی شکم پر درست کرده اید، همه ی بچه ها به سیب زمینی علاقمند هستند و قول می دهم مجذوب سیب زمینی شکم پر (یا دلمه سیب زمینی خودمان) شوند.

اگر نتوانستید با ترفند سیب زمینی شکم پر بچه ها را به دلمه سیب زمینی علاقمند کنید، اصلا نگران نباشید پس از پخته شدن دلمه سیب زمینی، کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و چند دقیقه آن را در طبقه بالای فر قرار دهید و گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود و کمی سس گوجه فرنگی روی آن بریزید تا بچه ها هوش از سرشان برود و با لذت وصف ناپذیری در کسری از زمان غذا را بخورند.

مواد لازم جهت تهیه دلمه سیب زمینی (۸ تا ۱۲ نفر):

  1. سیب زمینی درشت ۱۲ عدد
  2. گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  3. سبزی دلمه نیم کیلو
  4. پیاز یک عدد
  5. روغن ۲۰۰ گرم
  6. لپه یک پیمانه
  7. برنج پخته شده یک پیمانه
  8. رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  9. نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه دلمه سیب زمینی:

سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم.
روی سیب زمینی را به شکل بیضی بر می داریم و داخل آن را با قاشق کوچک خالی می کنیم.
باید در خالی کردن سیب زمینی دقت کنید که داخل سیب زمینی نازک و سوراخ نشود.
سیب زمینی را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود و خودش را بگیرد.
پیاز را نگینی کنید و کمی سرخ نمایید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه نمایید و با پیاز تفت دهید.
یک قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل نمایید و به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه نمایید.
نمک و فلفل را به مواد بیافزایید، زیر شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و آب گوشت تمام شود.
سبزی را تمیز کنید، بشویید و ریز خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.
لپه و برنج را با در آب به صورت جداگانه بپزید.
سبزی تفت داده شده، لپه و برنج پخته شده را به مایه گوشت بیافزایید و با هم مخلوط کنید.
مواد تهیه شده را از روی حرارت بردارید و داخل سیب زمینی ها را با این مواد پر کنید.
دلمه های سیب زمینی را در یک ظرف بچینید و یک قاشق روغن، کمی نمک و لیوان آب داخل ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته شود ولی له نشود.
دلمه سیب زمینی را در دیس بچینید و اطراف آن را با جعفری تزیین نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.