غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه ته چین اسفناج با مرغ و آلو - ژولی پولی

طرز تهیه ته چین اسفناج با مرغ و آلو

طرز تهیه ته چین اسفناج با مرغ و آلو

9 مرداد 1398

ته چین اسفناج با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پر خاصیتی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید.

ته چین اسفناج با مرغ برای افرادی که دچار کم خونی و کمبود آهن هستند و کودکانی که از خوردن اسفناج خودداری می کنند بسیاری مناسب است.

مواد لازم جهت تهیه ته چین اسفناج با مرغ و آلو:

  1. برنج یک کیلو
  2. اسفناج ۲ کیلو
  3. مرغ ۱ عدد
  4. ماست ۲ لیوان
  5. آلو نیم کیلو
  6. پیاز یک عدد
  7. زعفران سائیده شده یک قاشق چای خوری
روش-تهیه-ته-چین-اسفناج

طرز تهیه ته چین اسفناج با مرغ و آلو:

اسفناج را پاک کنید، خوب بشویید و درشت خرد نمایید.
اسفناج های خرد شده را با دو لیوان آب و کمی نمک بگذارید بپزد.
بعد از پختن، اسفناج را در صافی ریخته کمی فشار دهید تا آب آن کاملا برود.
اسفناج را کمی در روغن تفت دهید.
پیاز را خرد کنید، در روغن سرخ نمایید.
پیاز سرخ شده را به اسفناج تفت داده شده بیافزایید.
مرغ را جداگانه بپزید (سعی کنید از سینه مرغ استفاده کنید که استخوان نداشته باشد.)
آلو را سعی کنید از دو ساعت قبل در آب بخیسانید.
برنج را از قبل خیس کرده و آبکش نمایید.
ماست، زرده تخم مرغ و کمی از زعفران را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
در کف ظرفی که برای تهیه ته چین اسفناج انتخاب کرده اید، ماست و زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط شده را بریزید.
نصف اسفناج را بر روی مایع بریزید، کمی برنج به آن اضافه کنید.
سپس مرغ را که استخوانش را جدا کرده اید و تکه تکه کرده اید را روی برنج بچینید.
آلوها را روی مرغ بگذارید.
بقیه اسفناج را روی آلو قرار دهید و بقیه ی برنج را روی آن بریزید.
در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد.
یکساعت برای دم کشیدن برنج کافیست.
سپس ته چین اسفناج و مرغ را به صورت قالبی از ظرف خارج کنید و زعفران را آب کرده و روی ته چین بریزید.

  • برای تهیه ی ته چین اسفناج با مرغ از ظرف نسوز (تفلون، گرانیک یا سرامیک) استفاده کنید.
  • برای تهیه ی تهیه ته چین اسفناج با مرغ می توانید از پلوپز نیز استفاده نمایید که به صورت قالبی آماده شود.
  • بجای استفاده از مرغ می توانید از گوشت پخته شده به صورت تکه ای یا ریش ریش شده استفاده نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.