ته چین اسفناج با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پر خاصیتی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید.
ته چین اسفناج با مرغ برای افرادی که دچار کم خونی و کمبود آهن هستند و کودکانی که از خوردن اسفناج خودداری می کنند بسیاری مناسب است.
اسفناج را پاک کنید، خوب بشویید و درشت خرد نمایید.
اسفناج های خرد شده را با دو لیوان آب و کمی نمک بگذارید بپزد.
بعد از پختن، اسفناج را در صافی ریخته کمی فشار دهید تا آب آن کاملا برود.
اسفناج را کمی در روغن تفت دهید.
پیاز را خرد کنید، در روغن سرخ نمایید.
پیاز سرخ شده را به اسفناج تفت داده شده بیافزایید.
مرغ را جداگانه بپزید (سعی کنید از سینه مرغ استفاده کنید که استخوان نداشته باشد.)
آلو را سعی کنید از دو ساعت قبل در آب بخیسانید.
برنج را از قبل خیس کرده و آبکش نمایید.
ماست، زرده تخم مرغ و کمی از زعفران را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
در کف ظرفی که برای تهیه ته چین اسفناج انتخاب کرده اید، ماست و زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط شده را بریزید.
نصف اسفناج را بر روی مایع بریزید، کمی برنج به آن اضافه کنید.
سپس مرغ را که استخوانش را جدا کرده اید و تکه تکه کرده اید را روی برنج بچینید.
آلوها را روی مرغ بگذارید.
بقیه اسفناج را روی آلو قرار دهید و بقیه ی برنج را روی آن بریزید.
در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد.
یکساعت برای دم کشیدن برنج کافیست.
سپس ته چین اسفناج و مرغ را به صورت قالبی از ظرف خارج کنید و زعفران را آب کرده و روی ته چین بریزید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.