غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه تاس کباب خانگی با گوشت - ژولی پولی

طرز تهیه تاس کباب خانگی با گوشت

طرز تهیه تاس کباب خانگی با گوشت

7 مرداد 1398

تاس کباب یکی از غذاهای خوش آب و رنگ و خوشمزه و سنتی ایرانی است که باید حتما یکبار هم که شده خوردن آن را در زندگیتان تجربه کنید تا از آن پس مشتری ثابت این غذا شوید.

تاس کباب جزو غذاهایی است که با نان خورده می شود البته اگر شما جزو افرادی هستید که اهل غذاهای نانی نیستید می توانید از این غذای خوشمزه به عنوان خورش استفاده نمایید و آن را با برنج نوش جان کنید.

مواد لازم جهت تهیه تاس کباب:

  1. گوشت بدون استخوان نیم کیلو
  2. سیب زمینی نیم کیلو
  3. پیاز درشت ۵ عدد
  4. به نیم کیلو
  5. آلو خشک ۲۵۰ گرم
  6. هویج ۲۵۰ گرم
  7. رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
  8. گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
  9. روغن ۱۰۰ گرم
  10. نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
روش-تهیه-تاس-کباب

طرز تهیه تاس کباب:

گوشت را بصورت ورقه برش بزنید.
به را پوست بگیرید و مانند پرهای پرتقال ورقه ورقه کنید.
آلو را در آب بخیسانید.
پیاز را پوست بگیرید و بصورت حلقه های نازک ببرید.
گوجه فرنگی را پوست بکنید و حلقه کنید.
هویج را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
در یک ظرف مناسب که ظرفیت تمام مواد شما را داشته باشد، دو قاشق روغن بریزید.
پیاز را در کف قابلمه قرار دهید، به صورت لایه به لایه مواد را از پایین تا بالا در ظرف بچینید.
بر روی پیاز، گوشت را بچینید.
بر روی گوشت، به، هویج و آلو را قرار دهید.
کمی نمک بر روی مواد بپاشید، دو لیوان آب در قابلمه بریزید و درب آن را ببندید.
قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد بپزند.
وقتی مواد داخل قابلمه نیم پز شدند، بدلیل اینکه سیب زمینی سریعتر می پزد در پایان سیب زمینی را پوست بکنید، حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید.
پس از افزودن سیب زمینی، گوجه فرنگی حلقه شده را به مواد اضافه نمایید.
رب را در یک لیوان آب حل کنید و داخل تاس کباب بریزید.
اجازه دهید تمام مواد با هم پخته شوند و آب تاس کباب تبخیر شود.
وقتی تاس کباب کاملا پخته و خوش رنگ شد. آن را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف بچینید.

  • تاس کباب را می توانید با سالاد شیرازی یا سبزی خوردن نوش جان کنید.
  • مواد لازمی که در بالا ذکر شد مناسب برای ۶ تا ۸ نفر می باشد.  

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.

طرز تهیه خوراک قارچ با سیب زمینی
طرز تهیه خوراک سیرابی