غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای خوشمزه گیلانی - ژولی پولی

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای خوشمزه گیلانی

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای خوشمزه گیلانی

2 تیر 1398

میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که با وجود داشتن اصالت گیلانی، شهرهای دیگر هم این غذای خوشمزه را می پزند و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی همراه با نان یا برنج نوش جان می کنند.

اگر کنجکاو هستید تا بدانید نام میرزا قاسمی از کجا گرفته شده، باید به شما بگوییم که: میرزا قاسم خان حاکم رشت در دوره ی ناصرالدین شاه قاجار برای نخستین بار این غذای خوش طعم را با بادنجان ابداع کرد و این غذا به نام وی اسم گذاری گردید.

ما در مجله خبری ژولی پولی امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه میرزا قاسمی آشنا کنیم. با ما همراه باشید…

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی (۶ تا ۸ نفر):

  1. بادنجان ۱۰ عدد
  2. تخم مرغ ۴ عدد
  3. گوجه فرنگی نیم کیلو
  4. روغن ۱۵۰ گرم
  5. سیر یک بوته
  6. نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی:

بادنجان ها را با پوست روی شعله ی گاز یا آتش کبابی کنید.
سپس بادنجان ها را در آب سرد قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود.
بادنجان ها را ساطوری کنید.
گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید و یا بکوبید.
روغن را در تابه بریزید و سیر را کمی در روغن تفت دهید.
سپس کمی زردچوبه اضافه کنید.
بادنجان را بیافزایید و کمی تفت دهید.
سپس گوجه های خرد شده را اضافه نمایید تا آب گوجه فرنگی ها گرفته شود.
کمی نمک و فلفل بیافزایید.
در آخر تخم مرغ ها را روی مایه بکشنید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها بسته شوند.
سپس میرزا قاسمی را در دیس بکشید و تزیین نمایید.

  • در صورتیکه سیر در منزل ندارید می توانید از پیاز استفاده نمایید.
  • اگر تمایل داشته باشید می توانید تخم مرغ در پایان هم بزنید تا با کل مواد ترکیب شود.
  • به جای استفاده از گوجه فرنگی می توانید رب گوجه فرنگی مصرف کنید.