کنگر جزو گیاهان پر خاصیت و مقوی است که در طبخ سوپ، خورش و حتی خام آن در سالاد مورد استفاده قرار می گیرد.
کنگر همچون ریواس جزو سبزیجات بهاری است که خورش آن به صورت نوبرانه ی بهاری پخته می شود و البته می توانید شما خانم های خانه دار کنگر را در فریزر نگهداری کنید و در فصل های دیگر هم این خورش را طبخ نمایید.
اگر می خواهید با طرز تهیه ی خورش کنگر یکی از خورش های سنتی و خوش عطر و طعم ایرانی آشنا شوید با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید:
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید کمی زردچوبه برای خوش رنگ شدن خورش اضافه نمایید، سپس گوشت را تکه تکه کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
پنج لیوان آب به پیاز و گوشت اضافه کرده تا با هم بپزند.
کنگر را تمیز کرده، تیغ های آن را بگیرید و پس از شستن خرد نمایید و در روغن تفت دهید.
نعناع و جعفری را هم پاک کنید و بشویید و خرد نمایید، سپس در روغن کمی سرخ کنید.
نعناع و جعفری و کنگر سرخ شده را به گوشت و پیاز اضافه نمایید و بگذارید با حرارت ملایم آرام بجوشند.
قبل از اینکه کنگر له شود آبلیمو و نمک را اضافه نمایید و پس از اینکه خورش جا افتاد می توانید خورش کنگر را در ظرفی ریخته و سرو نمایید.