غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه رولت گوشت - رولت گوشت - غذاهای گوشتی - غذای اصلی - ژولی پولی - آشپزی

طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت

19 شهریور 1397

اگر شما هم جزو افرادی هستید که به غذاهای گوشتی علاقمند می باشید با تیم ژولی پولی همراه باشید تا امروز شما را با رولت گوشت که یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ است آشنا کنیم.

مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر):

  1. راسته گوسفند یک کیلو
  2. آرد یک قاشق سوپخوری
  3. روغن ۱۵۰ گرم
  4. هویج کوچک ۱۰ عدد
  5. نمک و فلفل به مقدار کافی
  6. پیاز رنده شده (در صورت تمایل برای گرفتن بوی گوشت می توانید استفاده کنید.)

رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت:

گوشت را به قطعه های مساوی تقسیم می کنیم به صورت ورقه های نازک هر قطعه گوشت ( از گوشت چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.)  را کمی می کوبیم تا صاف و پهن شود هویج ها را پوست کنده با مقداری آب یکی دو جوش می دهیم تا بپزد ولی له نشود. روی هر قطعه گوشت کمی نمک و فلفل می پاشیم و یک هویج درسته  روی آنهامی گذاریم و گوشت را لوله می کنیم و با نخ می بندیم، تمام گوشت را به همین صورت آماده می نمائیم و روغن را می گذاریم تا داغ شود رولت ها را در روغن کمی سرخ می کنیم وقتی تمام رولت ها سرخ شد، در ظرف یک لیوان آب و کمی نمک می ریزیم تا با حرارت ملایم رولت ها بپزد بعد آنها را در دیس می چینیم و با لیمو ترش و حلقه های گوجه فرنگی و سبزیجات اطراف آنها را تزئین می کنیم.

نوش جان