امروز تیم ژولی پولی قصد دارد یک غذای اصیل اصفهانی و خوشمزه به نام بریانی اصفهانی را به شما دوستان عزیز معرفی کند، با ما همراه باشید…
گوشت را قطعه قطعه کرده می شوئیم و با چهار لیوان آب و پیاز خرد کرده و می گذاریم با حرارت ملایم کاملا بپزد. طوری که گوشت پخت یک فنجان بیشتر آب نداشته باشد در آخر پختن گوشت کمی نمک و فلفل و ادویه به آن می زنیم. گوشت را از روی حرارت برمی داریم و خوب آن را ساطوری می کنیم. ماهیتابه را می گذاریم داغ شود، گوشت را در ماهیتابه ای می ریزیم و می گذاریم در تابه روغن بیافتد. در حدود ۱۰ قطعه نان به اندازه کف دست آماده می کنیم و روی هر قطعه نان مقداری گوشت می گذاریم و یک قطعه دیگر نان روی آن قرار می دهیم به همین ترتیب گوشت را لای تمام تکه نانها می گذاریم و در اصفهان رسم است آب گوشت را هم در کاسه ای ریخته و رویش دو قاشق کشک می ریزند و همراه با گوشت سر سفره می آورند و در آن نان خرد کرده ریخته و صرف می کنند، این غذا بسیار خوشمزه است.