غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه مرصع پلو - مرصع پلو - خلال پلو - غذای مجلسی - آشپزی - غذای اصلی - ژولی پولی

طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه مرصع پلو

4 آبان 1397

سلام دوستان

تیم بزرگ ژولی پولی در راستای مطالب آشپزی خود امروز قصد دارد، طرز تهیه مرصع پلو را به شما بازدید کننده محترم سایت آموزش بدهد. با ما همراه باشید و ما را از نظرات ارزشمند خود مطلع سازید.

مواد لازم مرصع پلو(برای ۶ الی ۸ نفر):

  • برنج یک کیلو
  • مرغ یک عدد
  • خلال بادام ۱۰۰ گرم
  • خلال پسته ۱۰۰ گرم
  • خلال پرتقال یک فنجان
  • زرشک یک فنجان
  • کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
  • روغن ۲۰۰ گرم
  • زعفران یک قاشق مربا خوری

مرصع پلو

طرز تهیه مرصع پلو:

برنج را خیس می کنیم، مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک و دو لیوان آب می گذاریم بپزد، وقتی پخته شد استخوانهای آن را جدا می کنیم و مرغ را قطعه قطعه کرده و زرشک را تمیز کرده می شوئیم با سه قاشق شکر و سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم. کشمش را هم شسته و در روغن کمی تفت می دهیم. بادام را هم در آب سرد خیس می کنیم تا نرم شود. زعفران را هم در آبجوش حل کرده و آماده می گذاریم. خلال پرتقال را هم به همان طریق که قبلا گفته شد تلخی آن را می گیریم و با شکر چند جوش می دهیم. برنج را در ظرف مناسبی آبکش می کنیم و در ته ظرف کمی روغن و آب می ریزیم. سه کفگیر از برنج را در ظرف می ریزیم و قطعات مرغ را روی آن می چینیم و روی آن را چند کفگیر برنج می ریزیم و نصف از خلال بادام و پرتقال را روی برنج می ریزیم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم. برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا دم بکشد. در کشیدن این پلو باید نهایت سلیقه را به کار برد. دیس بزرگ گردی انتخاب می کنیم و دو کفگیر از پلو را در دیس می کشیم. قطعات مرغ را روی آن می چینیم و با برنج زعفرانی روی آن را می پوشانیم. البته پلو باید بصورت مخروط کشیده شود، سپس خلالهای بادام و پسته و بقیه زرشک و کشمش و پرتقال را به شکل راه راه روی پلو قرار می دهیم و روی آن روغن می ریزیم.