سلام دوستان
تیم بزرگ ژولی پولی در راستای مطالب آشپزی خود امروز قصد دارد، طرز تهیه مرصع پلو را به شما بازدید کننده محترم سایت آموزش بدهد. با ما همراه باشید و ما را از نظرات ارزشمند خود مطلع سازید.
برنج را خیس می کنیم، مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک و دو لیوان آب می گذاریم بپزد، وقتی پخته شد استخوانهای آن را جدا می کنیم و مرغ را قطعه قطعه کرده و زرشک را تمیز کرده می شوئیم با سه قاشق شکر و سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم. کشمش را هم شسته و در روغن کمی تفت می دهیم. بادام را هم در آب سرد خیس می کنیم تا نرم شود. زعفران را هم در آبجوش حل کرده و آماده می گذاریم. خلال پرتقال را هم به همان طریق که قبلا گفته شد تلخی آن را می گیریم و با شکر چند جوش می دهیم. برنج را در ظرف مناسبی آبکش می کنیم و در ته ظرف کمی روغن و آب می ریزیم. سه کفگیر از برنج را در ظرف می ریزیم و قطعات مرغ را روی آن می چینیم و روی آن را چند کفگیر برنج می ریزیم و نصف از خلال بادام و پرتقال را روی برنج می ریزیم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم. برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا دم بکشد. در کشیدن این پلو باید نهایت سلیقه را به کار برد. دیس بزرگ گردی انتخاب می کنیم و دو کفگیر از پلو را در دیس می کشیم. قطعات مرغ را روی آن می چینیم و با برنج زعفرانی روی آن را می پوشانیم. البته پلو باید بصورت مخروط کشیده شود، سپس خلالهای بادام و پسته و بقیه زرشک و کشمش و پرتقال را به شکل راه راه روی پلو قرار می دهیم و روی آن روغن می ریزیم.