غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه آش شلغم پیش غذای خوشمزه زمستانی - ژولی پولی

طرز تهیه آش شلغم پیش غذای خوشمزه زمستانی

طرز تهیه آش شلغم پیش غذای خوشمزه زمستانی

24 دی 1398

شلغم یکی از سبزی های ریشه ای است که سرشار از آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان می باشد و مصرف آن در فصل های سرد سال معجزه می کند.

در فصل پاییز و زمستان که سرماخوردگی و آنفولانزا شیوع پیدا می کند و سیستم ایمنی کودکان و بزرگسالان ضعیف می شود، خوردن شلغم بصورت پخته، بصورت خام و آش شلغم می تواند در پیشگیری و درمان بیماری ها موثر باشد.

برخی از کودکان و حتی بزرگسالان به دلیل اینکه شلغم پخته بوی خاصی دارد از خوردن آن امتناع می کنند.

اگر شما جزو مادرانی هستید که تمایل دارید کودکان و اعضای خانوادتان را به خوردن شلغم تشویق کنید، می توانید شلغم را بصورت خام رنده کنید و با آبلیمو و نمک بر سر سفره ی غذایی تان قرار دهید.

شلغم بصورت خام، طعمی مشابه با ترب دارد که بر روی سالاد هم می توانید از آن استفاده کنید.

ما امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه آش شلغم که یکی از پیش غذاهای خوش طعم و پرخاصیت زمستانی است آشنا کنیم.

آش شلغم قزوین، آش شلغم اصفهان و آش شلغم شیرازی جزو معروف ترین آش های ایرانی است که در سایر شهرها نیز طبخ می شود.

آش شلغم می تواند یک پیش غذای تمام عیار و خوشمزه برای زمستان باشد و بدن شما را حسابی گرم کند.

طرز تهیه آش انار

طرز پخت آش شلغم خوشمزه

مواد لازم جهت تهیه آش شلغم:

برنج نیم دانه یا سر لاشه: یک فنجان

پیاز با اندازه متوسط: دو عدد

شلغم: نیم کیلو

عدس: نصف فنجان

گوشت چرخ کرده (در صورت تمایل): ۲۵۰ گرم

سبزی آش: ۲۵۰ گرم

نمک: به میزان کافی

فلفل: به میزان کافی

زردچوبه: به میزان کافی

آب: به میزان کافی

آبغوره، آبلیمو یا سرکه: به میزان دلخواه برای چاشنی

طرز تهیه آش شلغم:

یک پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، زردچوبه و نمک و فلفل در یک ظرف بریزید و با یکدیگر هم زده و کاملا ورز دهید تا یکنواخت شود و حالت چسبندگی پیدا کند.

گوشت ورز داده شده را به اندازه گردو بردارید و بصورت قلقلی یا کوفته ریزه در آورید.

یک پیاز را پوست بگیرید و به اندازه های کوچک خرد کنید و گوشت های چرخ کرده کوفته ریزه شده را به پیاز اضافه نمایید و با کمی روغن تفت دهید تا کوفته ریزه ها طلایی رنگ شود.

عدس و ماش را با مقداری آب بگذارید تا بپزند، وقتی عدس و ماش نیم پز شد برنج و سبزی آش خرد شده را بیافزایید تا بپزند.

شلغم ها را بشویید، پوست بگیرید و رنده کرده یا به اندازه های کوچک خرد کنید.

سپس نیم ساعت آخر پخت آش به سایر مواد اضافه نمایید.

پس از اینکه شلغم نیم پز شد، یکربع آخر کوفته ریزه ها را به آش شلغم بیافزایید.

پس از اینکه آش شلغم کاملا پخته شد آن را در ظرف مورد نظرتان سرو نمایید.

روی آش شلغم را می توانید با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ و برش های شلغم خام و چند کوفته ریزه تزیین نمایید.

طرز تهیه آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شلغم بدون گوشت

نکات لازم جهت تهیه آش شلغم:

طرز تهیه آش شلغم بدون گوشت: نیازی نیست حتما برای تهیه آش شلغم از گوشت چرخ کرده استفاده نمایید، می توانید آش شلغم را بدون گوشت تهیه نموده و از سویا یا آب گوشت و استاک گوشت استفاده کنید.

سبزی آش شلغم: سبزی آش شامل جعفری، تره، اسفناج، شوید و گشنیز است که اگر دسترسی به سبزی آش ندارید می توانید فقط از اسفناج یا گشنیز خرد کرده بجای سبزی آش استفاده کنید.

آش شلغم با لپه: بسیاری از افراد از ماش در تهیه آش شلغم استفاده نمی کنند و ترجیح می دهند از لپه استفاده نمایند، آش شغلم با لپه نیز طعم خوشمزه ای دارد.

آش شلغم برای سرماخوردگی: اگر فردی از اعضای خانواده شما دچار سرماخوردگی شده، نیازی نیست پیاز را سرخ کنید چون برای سلامتی وی مضر می باشد.

آش شلغم با شلغم رنده شده: افرادی که از شکل ظاهری شلغم خوششان نمی آید می توانند از شلغم رنده شده در تهیه آش شلغم استفاده نمایند.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.

طرز تهیه آش رشته