غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کیک مرغ و گردو+ طرز تهیه کیک مرغ با نان تست - ژولی پولی

طرز تهیه کیک مرغ و گردو+ طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

طرز تهیه کیک مرغ و گردو+ طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

3 اسفند 1398

کیک مرغ یکی از پیش غذاهای خوشمزه است که در مناسبت ها و مجالس مختلف می توانید آن را تهیه نمایید و از طعم آن لذت ببرید.

ترکیبات استفاده شده در کیک مرغ مشابه با سالاد اولویه می باشد با این تفاوت که برای صرف آن نیازی به استفاده از نان نیست زیرا در ترکیبات آن نان تست وجود دارد.

کیک مرغ یکی از پیش غذاهای خوش طعم با ظاهری کیک مانند است که برای جشن تولد و مناسبتهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

کیک مرغ با نان تست را می توانید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی در وعده های غذایی ناهار و شام و عصرانه صرف نمایید.

با آشپزی ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کیک مرغ و گردو با نان تست که یک پیش غذای منحصر به فرد و خوش طعم است آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه کیک مرغ و گردو:

سینه مرغ پخته شده: دو عدد

پیاز کوچک: یک عدد

مغز گردو خرد شده: نصف لیوان

نان تست: یک بسته

سس مایونز: یک لیوان

ماست خامه ای: نصف لیوان

پیازچه خرد شده: نصف لیوان

جعفری خرد شده: نصف لیوان

خیارشور خرد شده: نصف لیوان

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه کیک مرغ و گردو

طرز تهیه کیک مرغ و گردو:

در یک قابلمه یک لیوان آب بریزید و دو سینه ی مرغ را در قابلمه قرار دهید.

یک پیاز کوچک را پوست بگیرید و در آب مرغ خرد کنید.

قابلمه حاوی سینه های مرغ را روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید تا مرغ ها خوب بپزند.

پس از اینکه سینه های مرغ پخته شد، مرغ ها را ریش ریش کنید.

پیازچه ها را به اندازه های کوچک خرد کنید.

جعفری های پاک شده را به اندازه های کوچک خرد کنید.

خیارشورها را به اندازه های کوچک خرد نمایید.

در یک ظرف سینه های مرغ ریش ریش شده، پیازچه ها، جعفری ها و خیارشورهای خرد شده و مغز گردوی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه نمایید.

سس مایونز و ماست خامه ای را به سایر مواد اضافه نمایید و بخوبی بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

یک سینی یا یک ظرف مسطح انتخاب نمایید.

اطراف قهوه ای رنگ و برشته ی نان تست را با چاقو جدا کنید.

بر روی سطح سینی چند تکه نان تست را در کنار یکدیگر بچینید سپس مقداری مواد روی نان تست ها بریزید و بخوبی پخش کنید.

سپس روی مواد نان تست بچینید و لایه لایه مواد و نان های تست را بچینید.

در لایه آخر نان تست قرار دهید و با سس مایونز سطح کیک مرغ را بپوشانید.

بر روی سینی که حاوی کیک مرغ است، یک نایلون شفاف بکشید و کیک مرغ را در یخچال قرار دهید.

کیک مرغ را به مدت زمان ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا سرد شوند و مواد و سس جذب نان تست شود.

سپس کیک مرغ را از یخچال خارج کنید و روی آن را با گوجه گیلاسی، هویج رنده شده، ترب خرد شده، برگهای کاهو و جعفری خرد شده تزیین نمایید.

طرز تهیه سالاد اولویه

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

نکات لازم جهت تهیه کیک مرغ با نان تست:

در هنگام پختن مرغ از پیاز بخاطر گرفتن بوی زهم مرغ استفاده می کنیم.

در صورت تمایل می توانید از تخم مرغ پخته شده و لایه های ژامبون استفاده نمایید.

کیک مرغ ترکیباتی مشابه با سالاد الویه دارد و می توانید میزان مواد مصرفی آن را به سلیقه خود تغییر دهید.