غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه نرگسی اسفناج - نرگسی اسفناج - نرگسی - تهیه غذا با اسفناج - آشپزی - ژولی پولی

طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج

18 مهر 1397

سلام دوستان

تیم بزرگ ژولی پولی در راستای مطالب آشپزی خود امروز قصد دارد، طرز تهیه نرگسی اسفناج را به شما بازدید کننده محترم سایت آموزش بدهد. با ما همراه باشید و ما را از نظرات ارزشمند خود مطلع سازید.

مواد لازم نرگسی اسفناج (برای ۴ الی ۶ نفر):

  1. اسنفناج ۲ کیلو
  2. تخم مرغ ۵ عدد
  3. روغن ۱۵۰ گرم
  4. پیاز ۲ عدد
  5. نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج:

اسفناج را تمیز کرده، می شوئیم و می گذاریم در آبکش تا آب آن برود. بعد اسفناج را کمی درشت خرد می کنیم و با دو لیوان آب و کمی نمک با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. اسفناج را در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود، می توانیم آن را کمی فشار بدهیم تا آبی نداشته باشد. در یک تابه پیاز را خرد کرده با اسفناج و روغن آن را تفت می دهیم و روی اسفناج را صاف می کنیم و تخم مرغ ها را روی آن می شکنیم. در تمام سطح اسفناج بطور منظم کمی نمک و فلفل روی تخم مرغ ها می پاشیم و در ظرف می گذاریم تا تخم مرغ ها بسته شود، ولی زیاد سفت نشود. بعد طوری در ظرف می کشیم که تخم مرغ ها درسته روی اسفناج بماند، اگر در ظرف نسوز اسفناج را آماده کردیم با همان ظرف سر سفره می آوریم.