غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه سوپ ذرت - سوپ ذرت - سوپ - انواع سوپ - آشپزی - ژولی پولی - سایت ژولی پولی

طرز تهیه سوپ ذرت

طرز تهیه سوپ ذرت

29 مهر 1397

سلام دوستان

تیم بزرگ ژولی پولی در راستای مطالب آشپزی خود امروز قصد دارد، طرز تهیه سوپ ذرت را به شما بازدید کننده محترم سایت آموزش بدهد. با ما همراه باشید و ما را از نظرات ارزشمند خود مطلع سازید.

مواد لازم سوپ ذرت (برای ۴ الی ۶ نفر):

  • دانه ذرت ۲۰۰ گرم
  • نخود سبز ۱۵۰ گرم
  • کرفس یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • آرد و قاشق سوپخوری

طرز تهیه سوپ ذرت

طرز تهیه سوپ ذرت:

نخود سبز را از پوست اول در آورده با کمی آب و نمک می گذاریم بپزد، ذرت را هم با مقداری آب می پزیم. برگ های کرفس را از آن جدا کرده و ساقه های آن را خرد می کنیم و می شوئیم و آماده می گذاریم. پیاز را خرد کرده با دو قاشق روغن تفت می دهیم. کرفس خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم و سپس آرد را روی پیاز و کرفس می ریزیم و همه را با هم یک تفت می دهیم. شش لیوان آب گوشت یا مرغ را روی آنها می ریزیم و کمی نمک و فلفل هم به آن زده و می گذاریم با حرارت ملایم چند جوش بزند تا سوپ غلیظ شود. ذرت  و نخود پخته را داخل سوپ می ریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف می کشیم و خامه را روی آن قرار می دهیم.