هر چقدر به شب یلدا نزدیک تر می شویم، کدبانوهای ایرانی بیشتر دنبال غذاها یا دسرهایی هستند که بتوانند از انار یا هندوانه در آن استفاده کنند و سفره های شب یلدای خود را زینت ببخشند. امروز تیم ژولی پولی قصد دارد در بخش آشپزی و خانه داری، شما را با طرز تهیه آش انار که یکی از آش های خوشمزه زمستانی ست آشنا کند. منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستیم.
پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم و با لپه و مقداری آب می گذاریم تا بپزد، بعد برنج را پس از تمیز کردن و شستن داخل آن می ریزیم. گوشت را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و داخل آش می ریزیم. برنج آش باید خوب بپزد و لعاب بیندازد و سبزی را پاک کرده و می شوییم و خرد می کنیم و به آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته آهسته بجوشد تا آش کاملا جا بیافتد. آب انارها را می گیریم و در آش می ریزیم و وقتی که آش کاملا پخته شد گلپر را به آن اضافه می کنیم و آش را در ظرف می کشیم و روی آن را با نعناع داغ و دانه های انار تزیین می کنیم.