سالاد انار و کلم قرمز یکی از سالادهایی است که مناسب فصل پاییز و زمستان می باشد و علاوه بر ظاهر و رنگی زیبایی که دارد، طعمش هم خاص و دلچسب است.
سالاد انار و کلم قرمز از این جهت که انار میوه ای است پاییزی مناسب برای تهیه در این فصل می باشد و تهیه ی آن در شب یلدا نیز توصیه می شود.
البته اگر شما جزو خانم های خوش سلیقه و کدبانو می باشید می توانید انار را از قسمت وسط نصف نمایید قسمت داخلی آن را که شامل دانه ها و رگه های انار می باشد را خالی کنید و از پوست انار به عنوان کاسه استفاده کنید و سالاد انار و کلم قرمز را در پوست انار بریزید و برای پذیرایی از خانواده و مهمانان خود استفاده نمایید.
انار را بشویید، پوست بگیرید و دانه کنید.
کلم قرمز را بشویید، از وسط با چاقو برش بزنید و روی تخته با سایز ریز خرد کنید.
اگر تمایل داشته باشید می توانید کلم قرمز را رنده کنید چون هضم و جویدن کلم قرمز کمی مشکل است.
در یک ظرف انار دانه شده و کلم قرمز خرد شده را بیافزایید و نمک و فلفل و گلپر را به آن اضافه کنید.
اگر تمایل داشته باشید می توانید از سس مایونز استفاده کنید یا اینکه خودتان سس درست کنید و به سالاد اضافه نمایید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود.
مغزهای گردو را با چاقو خرد کنید و به سالاد انار و کلم قرمز اضافه نمایید و بهم بزنید.
سالاد انار و کلم قرمز تهیه شده است، آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود و آماده ی سرو کردن شود.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.