غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه سالاد سزار پیش غذای ایتالیایی - ژولی پولی

طرز تهیه سالاد سزار پیش غذای ایتالیایی

طرز تهیه سالاد سزار پیش غذای ایتالیایی

9 دی 1398

امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را با یک سالاد پرطرفدار و خوش طعم به نام سالاد سزار که جزو سالادهای معروف ایتالیایی می باشد آشنا کنیم.

سالاد سزار مثل پیتزا و پاستا جزو غذاهای ایتالیایی می باشد که شهرت جهانی پیدا کرده است.

اما ما ایرانی ها هر غذایی را برای هر کشوری که باشد باب طبع خودمان درست می کنیم، دقیقا مثل پیتزای ایرانی…

حالا نوبت سالاد سزار است که ما ایرانی ها اندکی دخل و تصرف در آن ایجاد کنیم.

مواد لازم جهت تهیه سالاد سزار سلیقه ای است و هر شخصی برخی مواد آن را اضافه و بعضی مواد آن را حذف می کند و باب سلیقه ی خود سالاد سزار منحصر به فردی و خوشمزه ای را تهیه می کند.

من دفعه ی اولی که اسم سالاد سزار را شنیدم یاد امپراطور رم باستان (ژولیوس سزار) افتادم ولی سخت در اشتباه بودم زیرا سالاد سزار هیچ ربطی به ژولیوس سزار ندارد!

نخستین بار یک آشپز ایتالیایی- آمریکایی به نام سزار کاردینی در جشن استقلال آمریکا با مواد ناچیزی که در دسترسش بود سالادی خوشمزه را تهیه کرد اما هیچ وقت فکر نمی کرد شهرت این سالاد جهانی شود!

طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز

طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی

مواد لازم جهت تهیه سالاد سزار:

۱)نان تست: دو عدد

۲)فیله مرغ: هشت عدد

۳)کاهو: یک بوته

۴)سس مایونز: یک پیمانه

۵)لیموترش: یک عدد

۶)سیر: دو حبه

۷)روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری

۸)گردو خرد شده: یک قاشق غذاخوری

۹)پنیر پارمیزان: ۵ قاشق غذاخوری

۱۰)نمک: به میزان لازم

۱۱)سس خردل: یک قاشق چای خوری

۱۲)فلفل سیاه: به میزان لازم

سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار:

قابلمه ای با سایز مناسب انتخاب کنید، روی شعله ی ملایم اجاق گاز قرار دهید.

فیله های مرغ را به همراه دو لیوان آب در قابلمه قرار دهید.

برای اینکه بوی گوشت مرغ گرفته شود، یک پیاز را خرد کرده و به همراه یک قاشق چای خوری زردچوبه به مرغ اضافه کنید.

پس از اینکه فیله های مرغ کاملا پخته شدند، بر روی تخته ی آشپزخانه فیله ها را بصورت مکعبی خرد کنید.

سس سالاد سزار یکی از بخش های مهم آماده سازی آن می باشد که در طعم آن تاثیر بسزایی دارد.

یک حبه سیر را پوست بگیرید و رنده ی ریز نمایید.

در یک کاسه سس مایونز، سیر رنده شده، سس خردل و پنیر پارمیزان را بریزید.

آب لیموترش تازه، نمک و فلفل سیاه را به سس و سایر مواد داخل کاسه اضافه نمایید و با همزن کاملا ترکیب نمایید تا سس یکنواختی بدست آید.

فیله های مرغ پخته و خرد شده را به سس اضافه کنید و بهم بزنید تا سس به خورد فیله ها برود.

ظرف حاوی سس و مرغ پخته شده را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

نان تست را با چاقو بر روی تخته آشپزخانه بصورت مکعب های سایز کوچک (هم اندازه فیله مرغ) خرد نمایید.

تابه را بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید.

یک حبه سیر را پوست بگیرید، رنده ریز کنید و در تابه بریزید و تفت دهید.

نان تست های خرد شده را به تابه بیافرایید تا هم طعم سیر را به خودش بگیرد و هم کمی تفت داده شود و کمی طلایی رنگ شود.

کاهو را برگ برگ کنید، بشویید و بر روی تخته ی آشپزخانه با سایز بزرگ برش بزنید.

ظرف مناسبی را انتخاب کنید، مقداری از کاهوهایی را که خرد کرده اید در قسمت زیرین ظرف بریزید.

سس را از یخچال خارج کنید، بقیه ی کاهوهایی را که خرد کرده اید را در ظرف سس بریزید و بهم بزنید.

سس را که حاوی فیله ی مرغ خرد شده و کاهو است را روی کاهوهایی خرد شده در ظرف بریزید و روی آن نان تست هایی که در روغن زیتون تفت داده شده را بریزید.

کمی پنیر پارمیزان بر روی نان تست های خرد شده بریزید.

مغز گردوی خرد شده را بر روی سالاد سزار بریزید.

هر چقدر از طعم منحصر به فرد و خوشمزه ی سالاد سزار تعریف کنم کم است، باید حتما سالاد سزار را به عنوان پیش غذا تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی

سالاد سزار سنسو

طرز تهیه سالاد سزار سنسو:

روش درست کردن سالاد سزار سنسو مشابه با سالاد سزار می باشد که در بالا طرز تهیه ی آن را توضیح دادیم.

اما در سالاد سزار سنسو به جای فیله مرغ پخته یا گریل شده از ناگت مرغ یا مرغ سوخاری پنیری استفاده می کنند.