سالاد یکی از پیش غذاهای خوشمزه است که در تمام گروه های سنی طرفداران بی شماری دارد.
افرادی که برای تناسب اندام رژیم می گیرند معمولا قبل از صرف غذا سالاد میل می کنند تا حجم معده شان پر شود و مقدار کمتری غذا میل کنند.
بچه ها به خوردن سالاد به دلیل داشتن سبزیجات با رنگ های متنوع و داشتن سس علاقمند هستند.
یکی از سالادهای خوشمزه که می تواند سفره ی غذای شما را رنگین کند و برای سلامتی شما و اعضای خانواده تان مفید باشد سالاد چند رنگ است.
با مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سالاد چند رنگ آشنا کنیم:
تخم مرغ پخته شده، کالباس، کاهو، پیازچه، لبو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای را بصورت مربع های کوچک خرد نمایید.
ظرف شیشه ای یا پیرکسی را انتخاب نمایید، مواد خرد شده را بصورت لایه لایه در ظرف روی هم بریزید و سایر مواد از قبیل لوبیا چیتی و ذرت پخته شده را به ظرف بیافزایید.
در پایان روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل را به سالاد چند رنگ اضافه نمایید.
سالاد چند رنگ را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و پس از سرد شدن می توانید این سالاد پرخاصیت، خوشرنگ و خوش طعم را به عنوان پیش غذا میل نمایید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.