غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز - ژولی پولی

طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز

طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز

13 آبان 1398

سالاد انار و کلم قرمز یکی از سالادهایی است که مناسب فصل پاییز و زمستان می باشد و علاوه بر ظاهر و رنگی زیبایی که دارد، طعمش هم خاص و دلچسب است.

سالاد انار و کلم قرمز از این جهت که انار میوه ای است پاییزی مناسب برای تهیه در این فصل می باشد و تهیه ی آن در شب یلدا نیز توصیه می شود.

البته اگر شما جزو خانم های خوش سلیقه و کدبانو می باشید می توانید انار را از قسمت وسط نصف نمایید قسمت داخلی آن را که شامل دانه ها و رگه های انار می باشد را خالی کنید و از پوست انار به عنوان کاسه استفاده کنید و سالاد انار و کلم قرمز را در پوست انار بریزید و برای پذیرایی از خانواده و مهمانان خود استفاده نمایید.

سالاد انار و کلم قرمز

مواد لازم جهت تهیه سالاد انار و کلم قرمز:

  1. انار رسیده و قرمز: ۲ عدد بزرگ
  2. کلم قرمز: نیم کیلو
  3. گلپر: یک قاشق چایخوری سرخالی
  4. نمک: به میزان لازم
  5. فلفل: به میزان لازم
  6. سس مایونز: به میزان لازم
  7. گردو: به تعداد دلخواه

طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز:

انار را بشویید، پوست بگیرید و دانه کنید.

کلم قرمز را بشویید، از وسط با چاقو برش بزنید و روی تخته با سایز ریز خرد کنید.

اگر تمایل داشته باشید می توانید کلم قرمز را رنده کنید چون هضم و جویدن کلم قرمز کمی مشکل است.

در یک ظرف انار دانه شده و کلم قرمز خرد شده را بیافزایید و نمک و فلفل و گلپر را به آن اضافه کنید.

اگر تمایل داشته باشید می توانید از سس مایونز استفاده کنید یا اینکه خودتان سس درست کنید و به سالاد اضافه نمایید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود.

مغزهای گردو را با چاقو خرد کنید و به سالاد انار و کلم قرمز اضافه نمایید و بهم بزنید.

سالاد انار و کلم قرمز تهیه شده است، آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود و آماده ی سرو کردن شود.

سالاد انار و کلم قرمز

نکات لازم جهت تهیه سالاد انار و کلم قرمز:

  • برای تهیه ی سس سالاد انار و کلم قرمز می توانید یک قاشق سس مایونز، یک قاشق ماست و کمی آبلیمو را در کاسه ای بریزید و بهم بزنید و کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن ترش نشود و از این سس برای سالاد خوشمزه ی انار و کلم قرمز استفاده نمایید.
  • استفاده از گردو برای تهیه ی سالاد انار و کلم قرمز بستگی به سلیقه ی شما دارد و اجباری نیست.
  • در صورت تمایل می توانید بجای کلم قرمز از کلم سفید استفاده کنید یا از هر دو کلم به میزان مساوی استفاده نمایید.
  • سالاد انار و کلم قرمز تنها مختص شب یلدا نیست و در فصل پاییز و زمستان می توانید آن را تهیه نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.