غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه پای سیب- دسر پای سیب- دسر- انواع دسر- پای سیب - روش پخت پای سیب - ژولی پولی

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب

13 شهریور 1397

امروز سایت ژولی پولی قصد دارد در راستای بخش آشپزی خود و در بخش دسر، طرز تهیه  یکی از خوش مزه ترین و معروف ترین دسرهای جهان یعنی (پای سیب) را به شما بازدید کننده ی محترم آموزش بدهد.

با ما همراه باشید…

نکات مهم جهت تهیه پای سیب:

پای سیب به عنوان یک دسر یا میان وعده در تمامی جهان میل می شود.

زمان پخت و طبخ آن حدود ۶۰ دقیقه می باشد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می باشد.

مواد لازم جهت تهیه پای سیب برای ۶ نفر:

  • دو عدد سیب
  • سه عدد تخم مرغ
  • یک سوم پیمانه شیر( از ماست هم می توان استفاده کرد)
  • صد گرم کره
  • نصف یک قاشق چای خوری وانیل
  • یک لیوان شکر
  • یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر
  • یک و نیم پیمانه آرد شیرینی پزی

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه دسر پای سیب:

ابتدا سیب ها را پوست می کنیم و از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم، سپس یک قاشق شکر و مقدارکمی دارچین و مقدار کمی آب در ظرف حاوی سیب ها و موارد می ریزیم و بر روی شعله اجاق گاز قرار می دهیم تا پخته شود.

حال نوبت تخم مرغ هاست، زرده ها را از سفیده جدا می کنیم، سپس سفیده را آن قدر هم می زنیم تا پف کند، حالا وقت آن است که وانیل و زرده ی تخم مرغ را با هم مخلوط کنیم.

بعد از انجام این مراحل شکر را اضافه می کنیم تا رنگ آن به کرم تغییر کند و در همین حین شیر و کره را به مایع پای اضافه می کنیم.

در آخر آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه و شروع به هم زدن با همزن می کنیم (قبل از اضافه کردن الک کردن آن آرد فراموش نشود)

نکته ی پایانی در طبخ: قالب پای حتما باید دارای کاغذ روغنی باشد.

حال نصف مواد را به داخل قالب می ریزیم و سیب ها را که پخته شده اند را می گذاریم سرد شوند و روی مواد قرار می دهیم و باقی مواد را روی سیب ها می ریزیم و در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم.

حال پای سیب خوشمزه آماده است. نوش جان