امروز سایت ژولی پولی قصد دارد در راستای بخش آشپزی خود و در بخش دسر، طرز تهیه یکی از خوش مزه ترین و معروف ترین دسرهای جهان یعنی (پای سیب) را به شما بازدید کننده ی محترم آموزش بدهد.
با ما همراه باشید…
پای سیب به عنوان یک دسر یا میان وعده در تمامی جهان میل می شود.
زمان پخت و طبخ آن حدود ۶۰ دقیقه می باشد.
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می باشد.
ابتدا سیب ها را پوست می کنیم و از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم، سپس یک قاشق شکر و مقدارکمی دارچین و مقدار کمی آب در ظرف حاوی سیب ها و موارد می ریزیم و بر روی شعله اجاق گاز قرار می دهیم تا پخته شود.
حال نوبت تخم مرغ هاست، زرده ها را از سفیده جدا می کنیم، سپس سفیده را آن قدر هم می زنیم تا پف کند، حالا وقت آن است که وانیل و زرده ی تخم مرغ را با هم مخلوط کنیم.
بعد از انجام این مراحل شکر را اضافه می کنیم تا رنگ آن به کرم تغییر کند و در همین حین شیر و کره را به مایع پای اضافه می کنیم.
در آخر آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه و شروع به هم زدن با همزن می کنیم (قبل از اضافه کردن الک کردن آن آرد فراموش نشود)
نکته ی پایانی در طبخ: قالب پای حتما باید دارای کاغذ روغنی باشد.
حال نصف مواد را به داخل قالب می ریزیم و سیب ها را که پخته شده اند را می گذاریم سرد شوند و روی مواد قرار می دهیم و باقی مواد را روی سیب ها می ریزیم و در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم.
حال پای سیب خوشمزه آماده است. نوش جان