دسر مشکوفی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی می باشد که اصالت آن به مازندران بر می گردد و شباهت بسیار زیادی به مسقطی دارد و البته دنت زعفرانی نیز نامیده می شود.
از مزه خوشمزه آن که هر چه بگوییم کم گفته ایم، این دسر از مواد ساده ای درست می شود که در هر آشپزخانه ای پیدا می شود و بابت طبع هر شخصی است.
با ژولی پولی همراه باشید تا شما دوستان عزیز را با طرز تهیه دسر مازندرانی مشکوفی آشنا کنیم.
نشاسته: سه قاشق غذاخوری
شکر: سه قاشق غذاخوری
شیر: دو لیوان
کره: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
زعفران بصورت دم کرده: دو قاشق غذاخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری سر پُر
در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه پنکیک با شکلات صبحانه نوتلا
قابلمه ای را بر روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید، شیر سرد را به همراه شکر و نشاسته در قابلمه بریزید.
توجه داشته باشید اگر شیر گرم باشد باعث گلوله شدن نشاسته می شود.
مداوم مواد داخل قابلمه که حاوی نشاسته، شکر و شیر می باشد را هم بزنید تا نشاسته و شکر و در شیر حل شود.
پس از اینکه شیر کمی گرم شد، زعفران دم کرده را به همراه وانیل و گلاب به سایر مواد اضافه نمایید و هم بزنید.
به حدی مواد مشکوفی را با یکدیگر هم بزنید تا غلیظ شود و به غلظت تقریبی ماست برسد.
در این مرحله دسر مشکوفی یا دنت زعفرانی مورد نظر شما شده است.
دسر مشکوفی را از روی حرارت اجاق گاز بردارید و در ظرف هایی که در نظر گرفته اید بریزید.
سپس دنت زعفرانی را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
روی دسر مشکوفی را می توانید با خلال پسته، خلال بادام، ترافل های رنگی یا میوه می توانید تزیین نمایید.
طعم دسر مشکوفی یا دنت زعفرانی بسیار منحصر به فرد و خوشمزه است و با یک بار میل کردن مشتری دائمی آن خواهید شد.
اگر تمایل دارید به جای تهیه مشکوفی زعفرانی، مشکوفی شکلاتی تهیه کنید می توانید از پودر کاکائو استفاده نمایید یا شکلات آب شده را بجای زعفران در تهیه مشکوفی بکار ببرید.