امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با یک دسر خوشمزه پاییزی به نام دسر خرمالو آشنا کنیم.
خرمالو یکی از میوه های خوشمزه و شیرین و خوشرنگ پاییزی است که در هیچ فصلی غیر از پادشاه فصل ها یافت نمی شود.
اگر خرمالو رسیده نباشد و حالت نارس داشته باشد طعمی گس دارد که برخی از خوردن این میوه خوشمزه انصراف می دهند.
اما حیف نیست خودتان را از خوردن این میوه ی خوشمزه و با خاصیت محروم کنید؟!
اگر نمی توانید طعم خرمالوی گس را تحمل کنید، لااقل آن را بصورت دسر مصرف کنید و از طعم آن لذت ببرید.
خرمالوها را با آب بشویید و پوست آنها را با چاقو جدا نمایید. (سعی کنید از خرمالوهای رسیده استفاده کنید.)
خرمالوها را به میکسر منتقل کنید.
وانیل، خامه و شکر را به خرمالوهای داخل میکسر بیافزایید تا با یکدیگر کاملا ترکیب شوند.
پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و روی حرارت کتری قرار دهید تا ژلاتین در شیر حل شود. (روش بن ماری)
پودر ژلاتین حل شده در شیر را به مواد داخل میکسر اضافه نمایید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند.
قالبی را برای تهیه ی دسر خرمالو در نظر بگیرید، مواد را به قالب انتقال دهید.
قالب را به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا مواد کمی خودشان را بگیرند.
سپس قالب را از فریزر خارج نمایید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
قالب دسر خرمالو را به خارج از یخچال انتقال دهید و دسر را از قالب جدا کرده و به بشقاب یا پیش دستی زیبا انتقال دهید. (استفاده از قالب سیلیکونی کار شما را برای جداسازی دسر خرمالو از قالب راحت می کند.)
دسر خرمالو را می توانید با تکه های خرمالو تزیین نمایید و سرو کنید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.