حریره بادام یکی از غذاهای کمکی مغزی برای نوزادان و کودکان در سن رشد است و حتی بزرگسالان می توانند حریره بادام را در رژیم غذایی خود قرار دهند و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوند.
وقتی کودکان به سن ۵ تا ۶ ماهگی می رسند، مادران باید غذای کمکی را برای کودکان دلبند خود آغاز کنند.
این روزها غذاهای کمکی آماده با طعم های متفاوت وجود دارد اما قدیم ها از غذاهای سنتی همچون حریره بادام و فرنی و سوپ های خانگی برای غذای کمکی کودکان استفاده می کردند.
حریره بادام یا فرنی بادام جزو غذاهای کمکی مقوی برای کودکان است که هضم آن نیز راحت می باشد.
بزرگسالان و افرادی که بدن ضعیفی دارند می توانند از حریره بادام در برنامه غذایی خود استفاده نمایند و از خواص بی نظیر آن برخوردار شوند.
حریره بادام برای افطاری ایام ماه مبارک رمضان و عصرانه و صبحانه مناسب است.
حریره بادام برای زنان باردار، افرادی که سرماخورده هستند، سالمندان و افرادی که بدن ضعیفی دارند بسیار مفید است.
در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه مشکوفی زعفرانی
از خواص حریره بادام می توانیم به ویتامین های متعدد، کلسیم، منگنز، پتاسیم و کلسیم و … اشاره کنیم که در استخوان سازی کودکان تاثیر شگفت انگیزی دارد.
بادام: ۲۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق سوپخوری
آرد برنج: ۳ قاشق سوپخوری
آب: به مقدار لازم
بادام ها را در یک ظرف بریزید و روی آنها را آب جوش بریزید تا پوست بادام ها به راحتی کنده شود.
پوست بادام ها را جدا نمایید و بادام های پوست کنده شده را در میکسر (مخلوط کن) بریزید تا یکدست شود.
بادام های میکس شده را با مقداری آب گرم مخلوط کنید و از یک صافی یا پارچه نازک عبور دهید تا شیره ی بادام کاملا گرفته شود.
شیره بادام را در یک قابلمه بریزید و بر روی حرات شعله اجاق گاز قرار دهید.
آرد برنج و شکر را به شیره بادام که بر روی حرارت است، اضافه نمایید.
زیر شعله را کم کنید تا به آرامی حریره بادام بجوشد.
در این فاصله بطور مرتب حریره بادام را هم بزنید تا ته نگیرد و کمی غلیظ شود.
غلظت حریره بادام باید به اندازه ماست برسد تا آماده شود.
سپس قابلمه حریره بادام را از روی حرارت بردارید.
حریره بادام را در محیط قرار دهید تا خنک شود و آماده صرف کردن شود.
در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه فرنی با آرد برنج ویژه افطاری ماه رمضان
در تهیه حریره بادام می توانید از شیر استفاده نمایید که به فرنی بادام تبدیل می شود و خواص آن بیشتر می شود و در طعم آن تاثیر بسزایی دارد.