سوپ جو یکی از مقوی ترین و پر خاصیت ترین سوپ ها و پیش غذاهایی است که در سر تا سر جهان سرو می شود.
سوپ جو به شکل های مختلف طبخ می شود، برخی سوپ جو را با خامه و شیر درست می کنند و برخی دیگر آن را با رب گوجه فرنگی تهیه می کنند.
سوپ جو دارای خواص متعددی است و به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فیبر در لاغر شدن موثر است.
برای افرادی که سیستم ایمنی بدنی ضعیفی دارند، بیمار های تنفسی دارند، مبتلا به بیماری پوکی استخوان هستند موثر است.
در تقویت قوای جنسی و دستگاه گوارش تاثیرگذار است و از سرطان و بیمارهای قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
با بخش آشپزی ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ جو با خامه آشنا کنیم.
آب گوشت یا آب مرغ: ۵ لیوان
جو پوست گرفته: ۱ لیوان
هویج: ۴ عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
خامه سفید: به میزان لازم
جعفری تازه خرد شده: به میزان لازم
جو را چندین ساعت خیس نمایید تا زودتر پخته شود.
آب گوشت یا مرغ را در یک قابمه بریزید و روی حرارت شعله قرار دهید و سپس جو را در آن بریزید.
منتظر بمانید تا جو در آب گوشت پخته شود و لعاب بیندازد.
هویج و پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و در قابلمه بریزید.
وقتی هویج پخته و پیاز پخته شدند، قارچ را خر کنید و به مواد اضافه کنید.
زمان پخت قارچ نسبت به هویج بسیار کوتاه است.
وقتی سوپ کمی غلیظ شد، نمک و فلفل و آبلیموترش را به آن بیافزایید.
۵ دقیقه پس از افزودن چاشنی زیر شعله سوپ جو را خاموش کنید.
سوپ جو را در سوپخوری بریزید و روی آن خامه سفید بریزید و با جعفری خرد شده تازه تزیین نمایید.
اگر می خواهید سوپ جو در ظرف مدت کوتاهتری تهیه شود می توانید بجای جو پوست گرفته از جو پرک استفاده کنید.
اگر سوپ جو با خامه را دوست ندارید می توانید در حین پخت سوپ از دو قاشق رب گوجه فرنگی استفاده کنید و از خامه در پایان استفاده نکنید.