غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کیک یزدی خانگی+ چطور در خانه کیک یزدی درست کنیم؟ - ژولی پولی

طرز تهیه کیک یزدی خانگی+ چطور در خانه کیک یزدی درست کنیم؟

طرز تهیه کیک یزدی خانگی+ چطور در خانه کیک یزدی درست کنیم؟

12 اسفند 1398

کیک یزدی یکی از شیرینی های محبوب و سنتی ایرانی است که دستور اولیه پخت آن مربوط به شهر یزد می شود اما اکنون در تمام شهرهای ایران تهیه می شود و طرفداران بی شماری دارد.

کیک یزدی طعم و عطر ویژه ای دارد و علاوه بر ایران در کشورهای دیگر مشابه این کیک تحت عنوان کاپ کیک پخته می شود.

با آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کیک یزدی خانگی آشنا کنیم

مواد لازم جهت تهیه کیک یزدی:

آرد سفید: دو فنجان

کره: ۱۰۰ گرم

وانیل: نصف قاشق چای خوری

شکر: یک فنجان

تخم مرغ: چهار عدد

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری سرخالی

شیر: یک فنجان

جوش شیرین: یک قاشق چای خوری سرخالی

طرز تهیه کیک پرتقالی+ زست پرتقال

طرز تهیه کیک یزدی خانگی:

تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال بهم بزنید.

شکر را به تخم مرغ ها اضافه نمایید و بهم بزنید.

کف ظرف حاوی تخم مرغ و شکر را در یک ظرف که در آن آب گرم قرار گرفته قرار دهید و بهم بزنید تا شکر در تخم مرغ حل شود.

پس از اینکه شکر در تخم مرغ حل شد، مایه حاوی شکر و تخم مرغ گرم می شود.

مایه را از ظرف آب گرم خارج نمایید و مجددا بهم بزنید تا در محیط خنک شود.

آرد را کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

در فنجانی که حاوی شیر است، جوش شیرین، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و بهم بزنید.

سپس شیر را به مایه تخم مرغ و شکر و آرد بیافزایید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

کره را کمی گرم کنید  تا نرم شود و سپس به سایر مواد بیافزایید و هم بزنید.

کلیه ی مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا مایه یکدست و یکنواختی به دست آید.

قالب کاپ کیک را برای تهیه کیک یزدی در نظر بگیرید یا قالبهای کوچک که متناسب با کیک یزدی است را تهیه کنید.

کف قالب ها را چرب کنید، به اندازه نصف قالب ها مواد را در آنها توسط قاشق بریزید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.

قبل از اینکه قالب را در فر قرار دهید می توانید روی سطح کیک یزدی خلال بادام یا کنجد بریزید.

سپس قالب را به مدت یکساعت در فر قارر دهید تا کیک یزدی ها پف کرده و طلایی رنگ شوند.

سپس قالب را به بیرون از فر انتقال دهید و منتظر بمانید تا سرد شود و کیک یزدی ها را از قالب خارج نمایید.

طرز تهیه کیک یزدی

نکات لازم جهت تهیه کیک یزدی:

برای تهیه کیک یزدی می توانید از کاغذ کیک یزدی یا کاغذ فنجانی که مناسب برای کاپ کیک است استفاده نمایید

برای روی سطح کیک یزدی  می توانید از خلال بادام، پودر پسته و پودر نارگیل یا کنجد استفاده نمایید.

در صورت تمایل می توانید در تهیه کیک یزدی از زعفران و گلاب نیز استفاده کنید.

در تهیه کیک یزدی می توانید بجای استفاده از شیر، ماست مصرف کنید.