امروز می خواهم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیزم را با طرز تهیه یک دسر خوشمزه با طرز تهیه ی آسان ویژه ی شب یلدا آشنا کنم.
شکلات اناری یکی از دسرهایی است که نیاز به مواد اولیه ی زیادی ندارد و مواد اولیه ی آن از شکلات و انار تشکیل شده و در زمان کوتاهی آماده می شود و گروه های سنی مختلف از بچه ها گرفته تا بزرگترها طعم آن را دوست دارند.
طعم ملس انار در کنار شیرینی شکلات منحصر به فرد می شود و حتما باید آن را تهیه کنید و نوش جان نمایید تا تعاریف ما را باور کنید.
۱)شکلات تخته ای
۲)انار دانه شده
۳)خلال پسته و بادام (در صورت تمایل)
۴)روغن مایع
شکلات تخته ای را تکه تکه کنید و در ظرفی قرار داده و در مایکروفر یا روی بخار قرار دهید تا کاملا نرم شود.
کمی روغن مایع به شکلات نرم شده اضافه کنید و با قاشق بهم بزنید.
ظرفی تخت را انتخاب نمایید و روی آن کاغذ روغنی پهن کنید.
شکلات را بصورت دایره ای با قاشق بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
روی هر کدام از دایره های شکلاتی چند دانه انار و خلال پسته و بادام بگذارید.
ظرف حاوی شکلات اناری را در یخچال قرار دهید تا شکلاتها خودشان را بگیرند.
پس از گذشت چند ساعت می توانید شکلات اناری را سرو نمایید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.