غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کیک پرتقالی+ زست پرتقال - ژولی پولی

طرز تهیه کیک پرتقالی+ زست پرتقال

طرز تهیه کیک پرتقالی+ زست پرتقال

9 بهمن 1398

امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه کیک پرتقالی و زست پرتقال آشنا نماییم.

کیک پرتقالی در فصل های پاییز و زمستان از دسرهای خوشمزه و دوست داشتنی است و زست پرتقال یک طعم دهنده فوق العاده برای تهیه انواع دسر می باشد.

مواد لازم جهت تهیه کیک پرتقالی:

تخم مرغ: سه عدد

آب پرتقال: یک لیوان

زست پرتقال (اسانس پرتقال): به مقدار دلخواه

شیر: نصف لیوان

روغن: یک پیمانه

آرد: سه پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری سر پر

کیک پرتقالی با شیر

طرز تهیه کیک پرتقالی:

زرده و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.

در یک ظرف سفیده تخم مرغ و در یک ظرف دیگر زرده تخم مرغ را بریزید.

شکر را به میزان مساوی تقسیم کنید، نصف شکر را به ظرف حاوی سفیده تخم مرغ و نصف دیگر شکر را به ظرف حاوی زرده تخم مرغ بیافزایید.

همزن برقی را روشن کنید و سفیده ی تخم مرغ را با شکر بخوبی ترکیب کنید تا حجمش دو برابر شده و حالت خامه سفید رنگ پیدا کند.

سپس در ظرف دیگر که حاوی زرده تخم مرغ و شکر است نیز همزمان را روشن نموده و با یکدیگر ترکیب کنید تا مایعی کرم رنگ بدست آید.

به ظرفی که زرده تخم مرغ و شکر را ترکیب کرده اید، شیر و روغن را اضافه نمایید و بخوبی هم بزنید.

آب پرتقال و زست پرتقال را نیز به زرده تخم مرغ، شکر، شیر و روغن بیافزایید و مواد را با هم ترکیب کنید.

در یک ظرف بکینگ پودر را به آرد بیافزایید و از الک یا صافی عبور دهید.

سپس آرد و بکینگ پورد الک شده را به آرامی به سایر مواد اضافه نموده و مواد را بهم بزنید تا یکنواخت شود.

پس از مراحل فوق ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر که بصورت کرمی و خامه ای درآمده را به سایر مواد اضافه نموده و با لیسک به آرامی هم بزنید.

قالب مناسبی را که برای تهیه کیک پرتقالی در نظر بگیرید، مواد کیک پرتقالی را به قالب اضافه نمایید.

برای اینکه کیک به قالب نچسبد می توانید دیواره های قالب را با روغن چرب کنید و مقداری آرد سفید به اطراف قالب بمالید.

قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود.

تزیین کیک پرتقالی خانگی:

پس از اینکه کیک پرتقال پخته شد، اجازه دهید خنک شود و سپس از قالب خارج کنید و روی آن را با پرتقال های برش زده شده تزیین نمایید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی و سیب هلندی

طرز تهیه کیک پرتقال

زست پرتقال چیست؟

به پوست پرتقال رنده شده یا خرد شده که به عنوان طعم دهنده استفاده می شود زست پرتقال می گویند.

طرز تهیه زست پرتقال:

برای تهیه انواع دسرها، نان ها، شیرینی ها و کیک ها اصولا از اسانس ها و طعم دهنده استفاده می شود.

یکی از پر طرفدارترین اسانس ها، اسانس پرتقال، اسانس لیمو و اسانس نارنج می باشد که عطر و طعم فوق العاده ای به انواع دسرها می دهد.

به ۳ روش می توانید زست پرتقال را تهیه نمایید:

زست پرتقال با پرتقال تازه:

پرتقال را بخوبی بشویید و با یک دستمال تمیز پوست پرتقال را خشک کنید.

سپس با یک رنده قسمت پوست پرتقال را رنده ریز کنید.

توجه داشته باشید به قسمت سفید و داخلی پرتقال نرسید.

پوست پرتقال تازه رنده شده، اسانسی فوق العاده برای طعم دادن به انواع دسرهاست.

زست پرتقال

زست پرتقال بصورت خشک شده:

پرتقال را بخوبی بشویید و با یک دستمال تمیز پوست پرتقال را خشک کنید.

پوست پرتقال را با یک چاقوی تیز جدا کنید.

پوست پرتقال را در میکسر بریزید یا بصورت خلال های کوچک با چاقو برش بزنید.

در جایی خشک بدور از نورخورشید قرار دهید تا خشک شود و سپس در کیسه هایی فریزر بسته بندی کنید.

کیسه های فریزر که حاوی پوست پرتقال خشک شده است را به دور از رطوبت نگهداری نمایید.

زست پرتقال بصورت فریز شده:

پرتقال را بخوبی بشویید و با یک دستمال تمیز سطح پوست پرتقال را خشک نمایید.

پوست پرتقال را رنده کنید یا با یک چاقوی پوست پرتقال را جدا کنید و بصورت خلال های کوچک برش بزنید.

پوست پرتقال رنده شده یا خرد شده را در کیسه فریزر قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.

زست پرتقال یا اسانس پوست پرتقال برای تهیه انواع دسرها، شکلات ها، شیرینی ها و کیک ها گزینه ی بسیار مناسبی است.

ما در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستیم.