غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کیک توت فرنگی و سیب هلندی - ژولی پولی

طرز تهیه کیک توت فرنگی و سیب هلندی

طرز تهیه کیک توت فرنگی و سیب هلندی

15 دی 1397

مواد لازم جهت تهیه کیک توت فرنگی و سیب هلندی:

  1. کره ۱۲۵ گرم
  2. توت فرنگی ۷ تا ۸ عدد
  3. تخم مرغ ۲ عدد
  4. شیر ۱۲۵ گرم
  5. شکر ۱۶۵ گرم
  6. وانیل ۱ قاشق چای خوری
  7. آرد ۲۲۵ گرم
  8. سیب ۲ عدد
کیک سیب و توت فرنگی هلندی

طرز تهیه کیک توت فرنگی و سیب هلندی:

برای تهیه این کیک اول تخم مرغ و شکر را با هم در میکسر می ریزیم و کاملا بهم می زنیم و کره را اضافه می کنیم تا یکنواخت شود. برای از بین بردن بوی بد تخم مرغ وانیل را می افزاییم. مواد که یکنواخت شدند، آرد را اضافه می کنیم تا با هم کاملا ترکیب شوند. سیب را پوست می گیریم و به قطعات کوچک خرد می کنیم، توت فرنگی ها را هم خرد می کنیم و میوه ها را در مواد کیک که کاملا بهم خورده اند اضافه کرده و هم می زنیم تا یکنواخت شوند.

این کیک حجیم نیست به دلیل اینکه بکینگ پودر ندارد. برای تهیه این کیک می توانیم از قالب تخت استفاده کنیم.

مقداری از کره را با یک قلم مو به کف قالب کیک می مالیم تا چرب شود. مواد کیک را به قالب کیک انتقال می دهیم و در قالب پهن می کنیم. قالب کیک را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار می دهیم.

شما دوستان عزیز می توانید این کیک هلندی و خوشمزه را برای عصرانه تهیه نمایید و با اعضای خانواده خود میل نمایید.

ما در بخش آشپزی سایت ژولی پولی منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستیم.