کمپوت یکی از دسرهای خوش طعم و خوشمزه ای است که می توانید در فصل تابستان با میوه های تابستانی تهیه نمایید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود و نوش جان کنید تا جگرتان حال بیاید.
برخی بر این باورند کمپوت مناسب برای افراد بیمار و ضعیف است. بله درست است که کمپوت برای افرادی که دچار بیماری هستند و نمی توانند میوه ی خام بخورند و باید میوه ها را به صورت پخته شده مصرف کنند مناسب می باشد ولی به صورت معمول هم خوردن کمپوت بصورت دسر، بسیار دلچسب است.
با انواع میوه ها می توانید کمپوت یا خوشاب تهیه کنید ولی تهیه ی کمپوت با میوه های تابستانی یک لذت دیگری دارد.
ما امروز قصد داریم در مجله خبری ژولی پولی طرز تهیه ی کمپوت گیلاس را شرح دهیم:
دم گیلاس ها را جدا نمایید و با آب بشویید.
آب و شکر را با هم مخلوط نمایید و بر روی شعله قرار دهید تا بجوشد.
پس از اینکه آب و شکر بجوش آمد از صافی عبور دهید و مجددا بگذارید تا بجوشد.
سپس گیلاس ها را به آب و شکر اضافه نمایید و چند جوش که زد آن را از روی حرارت بر دارید.
باید دقت داشته باشید که گیلاس ها پخته شود ولی له نشوند.