غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت - پیتزا - پیتزا گوشت و قارچ - فست فود - طرز تهیه پیتزا

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

10 شهریور 1397

سلام دوستان

تیم بزرگ ژولی پولی امروز قصد دارد طرز تهیه ی پیتزای گوشت و قارچ را به شما دوستان عزیز آموزش بدهد.

مواد لازم برای یک نفر:

  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • فلفل دلمه ای یک عدد
  • خمیر پیتزا یک دانه
  • پنیر پیتزا ۱۰۰گرم
  • نمک و فلفل و آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت


طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت:

گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی تفت می دهیم و یک لیوان آب و یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن می ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و می گذاریم با حرارت ملایم آهسته بجوشد و آب آن کاملا تمام شود، قارچ و فلفل را خرد می کنیم، ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را چرب می کنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتی متر و به شکل ظرف باز می نمائیم و روی آن گوشت و پیاز را که آماده کرده ایم می ریزیم، بعد از آن قارچ و فلفل خرد شده را روی گوشت ریخته و نمک و فلفل و آویشن را روی تمام مواد می پاشیم و پنیر را روی آن ها رنده می کنیم و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم می کنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم، بعد از بیست دقیقه ظرف را روی آخرین پنجره بالای فر می گذاریم تا حدود یک ربع بماند تا روی آن طلایی شود.

 

                                                                                        پیتزای گوشت و قارچ نوش جان شما