طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی+ چطور در خانه قارچ سوخاری درست کنیم؟+ چرا قارچ سوخاری آب میندازه؟ را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.
قارچ سوخاری یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین فست فودهایی است که این روزها به عنوان پیش غذا در بسیاری از رستوران ها سرو می شود.
قارچ: نیم کیلو
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد سفید: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
مشاهده نمایید: طرز تهیه کرانچی خانگی
قارچ ها را با یک مسواک مخصوص سبزیجات، زیر آب تمیز کنید و بشویید.
قارچ ها را در یک سبد بریزید تا آبشان برود و خشک شوند.
سه کاسه جدا از هم در نظر بگیرید.
در یکی از کاسه ها تخم مرغ ها را بشکنید و کاملا با همزن یا چنگال بهم بزنید تا یکنواخت شود.
در کاسه دیگر آرد سفید را بریزید، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه، آویشن را اضافه کنید و کاملا ترکیب کنید.
در کاسه ای دیگر آرد سوخاری را بریزید.
مشاهده نمایید: طرز تهیه اسپرینگ رول
قارچ ها که خشک شده اند را ابتدا در کاسه ی تخم مرغ بغلطانید تا تمام قسمت های آن در تماس با تخم مرغ قرار بگیرد.
سپس قارچ ها را در آرد سفید قرار دهید تا آرد سفید به همه ی بخش های قارچ آغشته شود.
پس از اینکه قارچ ها را از آرد سفید در آوردید دوباره در تخم مرغ بغلتانید.
در پایان قارچ ها را در کاسه ی آرد سوخاری قرار دهید و بغلطانید تا آرد سوخاری تمام سطح روی قارچ ها را بپوشاند.
یک قابلمه یا تابه که ارتفاع لبه های آن زیاد باشد انتخاب کنید و در آن روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
قارچ هایی که به مواد آغشته شده را در روغن قرار دهید. (سطح روغن باید به اندازه ای باشد که قارچ ها در روغن غوطه ور شوند.)
وقتی تمام اطراف قارچ ها سرخ شد، قارچ ها را از روغن خارج کنید و در یک سبد بگذارید تا روغن آن برود.
قارچ ها را در یک ظرف مناسب بچینید و سرو نمایید.
برای تهیه قارچ سوخاری باید از قارچ های کوچک یا متوسط استفاده کنید که مرغوب و سفید باشند.
قارچ های بزرگ که برخی حالت لهیدگی و نرمی دارند و بافت داخلی خود را از دست داده اند برای تهیه قارچ سوخاری مناسب نیست.
استفاده از قارچ های بزرگ و نامرغوب باعث می شود قارچ سوخاری آب بیندازد.
قارچ سوخاری را به عنوان یک غذای رژیمی می توانید میل نمایید.
این فست فود خوشمزه را می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ میل نمایید.
قارچ سوخاری ظرف مدت کوتاهی در حدود نیم ساعت آماده می شود.
در صورت تمایل می توانید در تهیه قارچ سوخاری از کمی آبلیمو نیز استفاده نمایید.