غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی+ چرا قارچ سوخاری آب میندازه؟ - ژولی پولی

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی+ چرا قارچ سوخاری آب میندازه؟

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی+ چرا قارچ سوخاری آب میندازه؟

10 اردیبهشت 1401

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی+ چطور در خانه قارچ سوخاری درست کنیم؟+ چرا قارچ سوخاری آب میندازه؟ را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

قارچ سوخاری یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین فست فودهایی است که این روزها به عنوان پیش غذا در بسیاری از رستوران ها سرو می شود.

مواد لازم قارچ سوخاری:

قارچ: نیم کیلو

تخم مرغ: ۳ عدد

آرد سفید: یک پیمانه

آرد سوخاری: یک پیمانه

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

آویشن: به میزان لازم

پودر سیر: به میزان لازم

مشاهده نمایید: طرز تهیه کرانچی خانگی

چطور در خانه قارچ سوخاری درست نکنیم؟

طرز تهیه قارچ سوخاری:

مرحله اول:

قارچ ها را با یک مسواک مخصوص سبزیجات، زیر آب تمیز کنید و بشویید.

مرحله دوم:

قارچ ها را در یک سبد بریزید تا آبشان برود و خشک شوند.

مرحله سوم:

سه کاسه جدا از هم در نظر بگیرید.

در یکی از کاسه ها تخم مرغ ها را بشکنید و کاملا با همزن یا چنگال بهم بزنید تا یکنواخت شود.

در کاسه دیگر آرد سفید را بریزید، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه، آویشن را اضافه کنید و کاملا ترکیب کنید.

در کاسه ای دیگر آرد سوخاری را بریزید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه اسپرینگ رول

مرحله چهارم:

قارچ ها که خشک شده اند را ابتدا در کاسه ی تخم مرغ بغلطانید تا تمام قسمت های آن در تماس با تخم مرغ قرار بگیرد.

سپس قارچ ها را در آرد سفید قرار دهید تا آرد سفید به همه ی بخش های قارچ آغشته شود.

پس از اینکه قارچ ها را از آرد سفید  در آوردید دوباره در تخم مرغ بغلتانید.

در پایان قارچ ها را در کاسه ی آرد سوخاری قرار دهید و بغلطانید تا آرد سوخاری تمام سطح روی قارچ ها را بپوشاند.

مرحله پنجم:

یک قابلمه یا تابه که ارتفاع لبه های آن زیاد باشد انتخاب کنید و در آن روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

قارچ هایی که به مواد آغشته شده را در روغن قرار دهید. (سطح روغن باید به اندازه ای باشد که قارچ ها در روغن غوطه ور شوند.)

وقتی تمام اطراف قارچ ها سرخ شد، قارچ ها را از روغن خارج کنید و در یک سبد بگذارید تا روغن آن برود.

قارچ ها را در یک ظرف مناسب بچینید و سرو نمایید.

چرا قارچ سوخاری آب میندازه؟

چرا قارچ سوخاری آب میندازه؟

برای تهیه قارچ سوخاری باید از قارچ های کوچک یا متوسط استفاده کنید که مرغوب و سفید باشند.

قارچ های بزرگ که برخی حالت لهیدگی و نرمی دارند و بافت داخلی خود را از دست داده اند برای تهیه قارچ سوخاری مناسب نیست.

استفاده از قارچ های بزرگ و نامرغوب باعث می شود قارچ سوخاری آب بیندازد.

نکات تهیه قارچ سوخاری:

قارچ سوخاری را به عنوان یک غذای رژیمی می توانید میل نمایید.

این فست فود خوشمزه را می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ میل نمایید.

قارچ سوخاری ظرف مدت کوتاهی در حدود نیم ساعت آماده می شود.

در صورت تمایل می توانید در تهیه قارچ سوخاری از کمی آبلیمو نیز استفاده نمایید.