غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه مربای هویج خانگی - ژولی پولی

طرز تهیه مربای هویج خانگی

طرز تهیه مربای هویج خانگی

16 آبان 1398

امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه ی مربای هویج که جزو مرباهای خوش طعم و خوشرنگ است و طرفداران بی شماری دارد آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه مربای هویج:

  1. هویج: یک کیلو
  2. شکر: یک کیلو
  3. آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
  4. خلال بادام یا پسته (درصورت تمایل): یک قاشق غذاخوری
  5. گلاب: دو قاشق غذاخوری
  6. زعفران ساییده شده: یک قاشق غذاخوری
  7. هل ساییده شده: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج:

هویج ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و بصورت خلال های نازک خرد کنید یا با رنده ی درشت رنده نمایید.

هویج را در ظرفی بریزید و با دو لیوان آب روی شعله قرار دهید تا هویج ها نیم پز شوند.

سپس شکر و زعفران را به ظرف حاوی هویج اضافه نمایید و منتظر بمانید تا بجوش آید.

وقتی شهد مربای هویج قوام پیدا کرد، آبلیمو، گلاب، خلال بادام و پسته را بیافزایید.

اجازه دهید تا کمی خلال پسته و بادام به همراه مربا پخته شود.

شعله ی زیر مربای هویج را خاموش نمایید و مربا را در محیط قرار دهید تا خنک شود.

پس از اینکه مربای هویج سرد شد، آن را در ظروف شیشه ای خشک و تمیزی ریخته و در یخچال قرار دهید.

مربای هویج خانگی

نکات لازم جهت تهیه مربای هویج:

  • مربای هویج را می توانید در وعده ی صبحانه یا عصرانه همراه با کره یا خامه میل نمایید.
  • استفاده از زعفران، هل، خلال بادام و پسته به دلخواه می باشد.
  • در برخی موارد مربای هویج شکرک می زند، در این گونه مواقع می توانید مربا را به قابلمه ای منتقل کنید، به آن کمی آب بیافزایید و روی شعله قرار دهید تا کمی حرارت ببیند، سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربای هویج خنک شود.
  • آبلیمو و گلاب را پنج تا ده دقیقه قبل از خاموش کردن زیر مربا اضافه نمایید.
  • اگر جزو خانم های خوش سلیقه هستید می توانید از رنده های شکلی استفاده کنید و مربای هویج به شکل گل تهیه نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.