امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه ی مربای هویج که جزو مرباهای خوش طعم و خوشرنگ است و طرفداران بی شماری دارد آشنا کنیم.
هویج ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و بصورت خلال های نازک خرد کنید یا با رنده ی درشت رنده نمایید.
هویج را در ظرفی بریزید و با دو لیوان آب روی شعله قرار دهید تا هویج ها نیم پز شوند.
سپس شکر و زعفران را به ظرف حاوی هویج اضافه نمایید و منتظر بمانید تا بجوش آید.
وقتی شهد مربای هویج قوام پیدا کرد، آبلیمو، گلاب، خلال بادام و پسته را بیافزایید.
اجازه دهید تا کمی خلال پسته و بادام به همراه مربا پخته شود.
شعله ی زیر مربای هویج را خاموش نمایید و مربا را در محیط قرار دهید تا خنک شود.
پس از اینکه مربای هویج سرد شد، آن را در ظروف شیشه ای خشک و تمیزی ریخته و در یخچال قرار دهید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.