غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه ترشی خرفه (ترشی خلفه)+ چطور ترشی خرفه فوری درست کنیم؟ - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی خرفه (ترشی خلفه)+ چطور ترشی خرفه فوری درست کنیم؟

طرز تهیه ترشی خرفه (ترشی خلفه)+ چطور ترشی خرفه فوری درست کنیم؟

15 آبان 1400

طرز تهیه ترشی خرفه (ترشی خلفه)+ طرز تهیه ترشی خرفه فوری را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

خرفه جزو گیاهانی است که اکثرا بصورت خودرو در کنار سبزی های دیگر رشد می کند.

شکل ظاهری خرفه مشابه با شنبلیله است با این تفاوت که برگهای آن کرک دار و گوشتی است.

از تخم خرفه در تهیه انواع شیرینی و ترشیجات می توانید استفاده نمایید.

ترشی خرفه یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی است که می توانید آن را در زمان کوتاهی تهیه کنید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی بلال کوچک

طرز درست کردن ترشی خلفه

مواد لازم ترشی خرفه:

سبزی خرفه: نیم کیلو

سیر: ۵ حبه

سرکه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

فلفل قرمز: به میزان لازم

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی زغال اخته

طرز تهیه ترشی خرفه:

سبزی خرفه را پاک کنید و با آب بشویید.

ساقه ی های خشک سبزی خرفه را کنار بگذارید و فقط از ساقه های نازک و برگهای آن برای تهیه ترشی استفاده کنید.

خرفه را کمی با یک چاقوی تیز خرد کنید.

یک ظرف شیشه ای خشک و تمیز انتخاب کنید.

یک دستمال نخی تمیز پهن کنید و خرفه ها را بر روی دستمال نخی بریزید تا آبشان گرفته شود و خشک شود.

سیر را پوست بگیرید، حبه های سیر را رنده کنید.

یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک انتخاب کنید.

خرفه های خشک شده را به همراه، سیر رنده، نمک، زردچوبه و فلفل در شیشه بریزید.

سرکه را بر روی مواد ترشی در شیشه بریزید تا روی تمام مواد را بپوشاند.

درب ظرف شیشه ای را محکم ببندید و در یخچال یا یک جای خنک قرار دهید.

دو هفته طول می کشد تا ترشی خرفه جا بیفتد و آماده میل کردن شود.

طرز تهیه ترشی خرفه فوری

تهیه ترشی خرفه فوری:

اگر می خواهید ترشی خرفه سریعتر آماده شود و زودتر آن را میل نمایید.

می توانید سبزی خرفه را با مقداری آب بپزید.

قبل از اینکه له شود از روی حرارت بردارید.

پس از اینکه خرفه خنک شد سرکه و سایر مواد را اضافه نمایید.

یک روز بعد که سرکه به خورد خرفه رفت می توانید ترشی را میل نمایید.

نکات ترشی خرفه:

در تهیه ترشی خرفه در صورت تمایل می توانید از هویج رنده شده یا آب گوجه فرنگی استفاده نمایید.

اگر به ترشی های تند و تیز علاقه دارید می توانید در تهیه ترشی خرفه از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.

اگر به بادمجان علاقه دارید و فکر می کنید حتما باید در ترشی از بادمجان استفاده کنید، می توانید بادمجان را تنوری کنید سپس با چاقو ریز کنید و در تهیه ی ترشی خرفه از آن استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای خرد شده استفاده نمایید چون عطر و طعم خاصی را به ترشی می دهد.

از گلپر و نعناع خشک شده و آسیاب شده می توانید در تهیه ی این ترشی استفاده نمایید.

مواد اولیه تهیه ی ترشی خرفه بسیار ساده است و در هر خانه ای پیدا می شود، اما طعم آن بی نظیر است و با یک بار خوردن آن مشتری دائمیش می شوید.