غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه ترشی آلبالو- ترشی آلبالو- انواع ترشی- ترشی آلبالو خانگی- ترشی خانگی- ژولی پولی

طرز تهیه ترشی آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو

17 تیر 1402

ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوشمزه و فصلی مخصوص تابستان است که برخی از کدبانوهای آینده نگر ایرانی، تابستان این ترشی خوشمزه را تهیه می کنند و در فصل زمستان و شب یلدا از این ترشی رونمایی می کنند و از اعضای خانواده و میهمانهای ویژه دل می برند.

دوستان عزیز سایت ژولی پولی با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی آلبالو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی آلبالو:

  1. آلبالو ۲ کیلو
  2. سرکه ۱۵ لیوان
  3. نمک به مقدار کافی

ترشی آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو:

دُم آلبالوها را می گیریم، آنها را می شوییم. می گذاریم کاملا آب آلبالوها برود و خشک شود. بعد آنها را در شیشه ریخته، سرکه و نمک را روی آلبالو می ریزیم.  سرکه باید مقداری باشد که روی آلبالوها را بگیرد بعد درب شیشه را می بندیم و در جای خنک نگه داری می کنیم. ترشی آلبالو بعد از دو هفته قابل استفاده می شود.