ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوشمزه و فصلی مخصوص تابستان است که برخی از کدبانوهای آینده نگر ایرانی، تابستان این ترشی خوشمزه را تهیه می کنند و در فصل زمستان و شب یلدا از این ترشی رونمایی می کنند و از اعضای خانواده و میهمانهای ویژه دل می برند.
دوستان عزیز سایت ژولی پولی با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی آلبالو را به شما آموزش دهیم.
دُم آلبالوها را می گیریم، آنها را می شوییم. می گذاریم کاملا آب آلبالوها برود و خشک شود. بعد آنها را در شیشه ریخته، سرکه و نمک را روی آلبالو می ریزیم. سرکه باید مقداری باشد که روی آلبالوها را بگیرد بعد درب شیشه را می بندیم و در جای خنک نگه داری می کنیم. ترشی آلبالو بعد از دو هفته قابل استفاده می شود.