غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک+ طرز تهیه ترشی پیاز سفید ریز خانگی - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک+ طرز تهیه ترشی پیاز سفید ریز خانگی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک+ طرز تهیه ترشی پیاز سفید ریز خانگی

19 مرداد 1401

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک+ طرز تهیه ترشی پیاز ریز با پیاز سفید و قرمز را در ژولی پولی مشاهده نمایید.

ترشی پیاز یکی از پرطرفدارترین ترشی هایی است که مواد اولیه آن بسیار ساده و ارزان قیمت است و در هر خانه ای پیدا می شود.

با آغاز فصل سرد زمستان، بساط تهیه و توزیع ترشی در سراسر کشورمان آغاز می شود.

یکی از انواع پیاز، نوع قرمز آن است، که به اصطلاح به آن ارغوانی نیز می گویند، علت رنگ قرمز آن آنتی سیانپدین می باشد.

ترشی پیاز، یکی از محبوب ترین ترشی ها بین خانواده های ایرانی است که  می توانید آن را به عنوان مزه در کنار انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی میل نمایید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم ترشی پیاز قرمز کوچک:

پیاز کوچک قرمز: ۲ کیلو

سیر: نیم کیلو

سرکه: به میزان لازم

سبزی ترخون و نعناع: یک کیلو

نمک: به میزان کافی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک:

ابتدا سبزی ها را به طور کامل پاک کرده و می شوئیم.

سپس سبزی ها را در یک سبد بگذارید تا آب آن برود.

حال ترخون و نعناع را به صورت ریز خرد می کنیم.

سبزی ها را بر روی یک پارچه نخی پهن کنید تا آبشان گرفته شود.

مقدار کمی نمک را به همراه سرکه جوشانده و می گذاریم تا خنک شود.

به منظور جدا شدن پوست پیازها به طورکامل، آنها را به مدت دو ساعت در آب سرد خیس می کنیم.

پس از خیس شدن پیازها، آن ها را در آبکش ریخته و پوست ها را بگیرید.

نیم کیلو سیر موجود را به طور کامل، پوست بگیرید و آماده بگذارید.

حال در یک ظرف شیشه ای مقداری از پیازها را ریخته و سپس ترخان و نعناع را با مقدار کمی نمک و سیر به آن اضافه می کنیم.

دوباره مرحله ی قبل را به طور کامل تکرار کرده و سرکه را به آن اضافه می کنیم، به طوری کامل ظرف پوشیده از سرکه شود.

درب شیشه را بسته و به مدت یک ماه آن را در مکانی خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی بامیه خانگی

نکات تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک:

به جای پیاز قرمز کوچک می توانید از پیازهای زرد یا سفید که سایز کوچک هستند استفاده کنید، اما معمولا از پیاز قرمز که متناسب با فصل پاییز و زمستان است استفاده می شود.

سبزی ها را پس از خرد کردن بر روی یک پارچه نخی پهن می کنند تا آبش گرفته شود و موجب کپک زدن ترشی نشود.

ترشی پیاز را می توانید با انواع غذاها سرو کنید و از خوردن آن به همراه سایر غذاها لذت ببرید.

ترشی پیاز را می توانید به صورت خرد شده نیز درست کنید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.