غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه شور مخلوط خانگی - ژولی پولی

طرز تهیه شور مخلوط خانگی

طرز تهیه شور مخلوط خانگی

7 آبان 1398

از قدیم الایام فصل پاییز و زمستان که می شود بساط ترشی و شور فراهم می شود.

اگر جزو افرادی هستید که به خوردن سرکه و ترشی حساسیت دارید و فشارخونتان پایین می آید، شور گزینه ای مناسب برای شما می باشد.

امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه شور مخلوط خانگی آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه شور مخلوط خانگی:

  1. گل کلم سفید: یک عدد
  2. هویج ریز: دو کیلو
  3. خیار ریز: دو کیلو
  4. فلفل سبز ریز: یک کیلو
  5. سیب ترشی: دو کیلو
  6. سیر: نیم کیلو
  7. سرکه: یک لیوان
  8. نمک: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه شور مخلوط

طرز تهیه شور مخلوط خانگی:

تمام سبزیجات را با آب بشویید و پارچه ای را پهن نمایید و سبزیجات را روی پارچه بریزید تا کاملا آب آنها گرفته شود و خشک شود.

گل کلم ها را دانه دانه کنید و آن را به بخش هایی تقسیم کنید.

هویج ها و خیارها را حلقه حلقه کنید که همگی یک اندازه شوند.

سیب ترشی را به اندازه های کوچک متناسب با سایز هویج و خیار خرد کنید.

سیر را پوست بگیرید و حبه حبه نمایید.

فلفل سبزهای کوچک را خرد نکنید و با اندازه ی کامل برای شور استفاده کنید.

تمام  مواد شور مخلوط که شامل گل کلم، هویج، خیار، فلفل سبز، سیب ترشی می باشد را در ظرفی ریخته و کاملا با یکدیگر هم بزنید.

ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی را انتخاب نمایید که کاملا سالم باشد چون اگر ذره ای هوا وارد شور شود فاسد می شود.

مواد شور را در ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی بریزید.

یک ظرف یا قابلمه را بر روی شعله ی گاز قرار دهید و به اندازه ی حجم دبه یا ظرف شیشه ای که مواد شور در آن قرار گرفته آب در آن بریزید و نمک را به آن اضافه کنید تا بجوش آید.

آب نمک را از روی حرارت بردارید تا خنک شود، سپس آب نمک را بر روی مواد شور که داخل دبه یا ظرف شیشه ای است بریزید و در پایان یک لیوان سرکه را به آن اضافه نمایید تا سطح روی شور را بپوشاند.

درب ظرف یا دبه را ببندید و یک روز بعد درب آن را باز نمایید اگر میزان نمک آن کم است، به آن نمک بیافزایید.

قسمت روی ظرف حاوی شور یک نایلون قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و در جای خنک یا یخچال قرار دهید و به مدت چهل روز منتظر نمایید تا کاملا شور جا بیفتد و آماده ی مصرف شود.

  • در صورتیکه تمایل دارید شور مخلوط تند شود، می توانید چند مورد از فلفل ها را نصف نمایید و در شور بیاندازید تا طعم آن به تمام شور نفوذ کند و تند مزه شود.
  • در صورت تمایل می توانید از سبزی های معطر و ساقه های کرفس برای خوش طعم و عطر کردن شور می توانید استفاده نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.