اگر شما جزو افراد علاقمند به غذاهای گیاهی می باشید، امروز می خواهیم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما را با سوپ اسفناج و کدو سبز که یکی از سوپ های خوشمزه و پر خاصیت است و شما دوستان عزیز می توانید این سوپ را در تایم کوتاهی به عنوان پیش غذا تهیه نمایید آشنا کنیم. با ما همراه باشید…
آب و استاک سبزیجات را در قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
کدو و ساقه های اسفناج را خرد کنید و به آب و استاک که جوش آمده اضافه نمایید.
سپس کره را به مواد در حال پختن بیافزایید.
پس از نیم ساعت، برگ اسفناج خرد شده را به همراه نمک، فلفل، سایر ادویه ها و آبلیمو را به مواد اضافه نمایید.
اگر تمایل دارید سوپ لعابدار و خوشمزه ای تهیه نمایید، یک ملاقه از آب سوپ را بردارید و با ۴ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کرده و به سوپ در حال پختن اضافه کنید.
بعد از اینکه سوپ کاملا پخته شد، می توانید آن را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود.
سپس سوپ کدو و اسفناج را در کاسه بریزید و در صورت تمایل با خامه و برگ جعفری گارنیش نمایید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.