طرز تهیه ترشی زغال اخته+ روش درست کردن ترشی زغال اخته خانگی را در ژولی پولی مشاهده نمایید.
ترشی زغال اخته یکی از ترشی های خوشمزه و ترش است که می توانید در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پاییز تهیه نمایید.
این ترشی را می توانید در کنار انواع غذاها سرو نمایید و از طعم بی نظیر و ترش مزه ی آن لذت ببرید.
ترشی زغال اخته در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و به زودی باید آن را مصرف کنید زیرا ماندگاری محدودی دارد.
مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک
زغال اخته: ۲۵۰ گرم
نمک: یک قاشق مرباخوری
سرکه: نیم لیتر
گلپر آسیاب شده: به میزان لازم
معمولا زغال اخته های کال و سفت طرفداری ندارند و معمولا همه مردم از زغال اخته های رسیده برای خوردن استفاده می کنند.
شما می توانید برای تهیه ترشی زغال اخته از زغال اخته های کال و سفت استفاده نمایید.
دم های زغال اخته ها را بگیرید و آن را بشویید.
زغال اخته ها را در یک سبد بریزید که آب آن برود.
سپس یک دستمال نخی پهن کنید و زغال اخته ها را روی دستمال پهن کنید تا آبشان گرفته شود.
ظرف شیشه ای خشک را انتخاب کنید.
زغال اخته ها را به ظرف شیشه ای خشک منتقل نمایید.
در لابه لای زغال اخته ها گل پر آسیاب شده و نمک بریزید.
وقتی شیشه پر از زغال اخته شد، بر روی آن سرکه بریزید.
سرکه را به اندازه ای بریزید تا سطح روی زغال اخته ها را بپوشاند.
در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک یا در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیفتد.
۱۰ روز تا ۲ هفته طول می کشد تا ترشی زغال اخته جا بیفتد و آماده شود.
مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
اگر از زغال اخته خیس برای تهیه ترشی استفاده کنید، امکان دارد ترشی کپک بزند.
می توانید علاوه بر گپر آسیاب شده، از پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه استفاده کنید.
اگر زغال اخته هایی که برای ترشی استفاده می کنید کال هستند با نوک چنگال یا خلال دندان، سوراخ هایی کوچک بر روی صطح میوه ها ایجاد کنید تا سرکه به داخل میوه ها نفوذ کند.