غذای خانگی سه سار چیتگر

آیا انار برای درمان سرماخوردگی خوب است؟ - ژولی پولی

آیا انار برای درمان سرماخوردگی خوب است؟

آیا انار برای درمان سرماخوردگی خوب است؟

10 آبان 1398

هر فردی در طول سال امکان دارد بارها دچار سرماخوردگی شود، اما اکثریت افراد در فصل پاییز و زمستان بیشتر به سرماخوردگی مبتلا می شوند.

سرماخوردگی اینقدر امان افراد را می برد و فرد را از کار و زندگی می اندازد که شخص سرما خورده تمام تلاشش را می کند و انواع خوردنی ها را بنا به توصیه ی دیگران امتحان می کند تا سریعتر حالش خوب شود.

انار یکی از میوه های بهشتی است که در فصل پاییز و زمستان در ظرف های میوه خودنمایی می کند.

انار علاوه بر دانه های زیبا و طعم خوشمزه ای که دارد، دارای خواص بی شمار و منحصر به فردی می باشد.

انار برای سرماخوردگی

خواص انار:

  1. انار سرشار از ویتامین C می باشد و در درمان بیماری های التهابی و ریوی همچون آسم و سرفه و گلودرد تاثیر مثبت دارد.
  2. انار دارای میزان بالایی آهن است و در افزایش هموگلوبین در خون موثر بوده و کم خونی را درمان می کند.
  3. انار در استحکام بخشیدن به استخوان های بدن تاثیر بسزایی دارد و می تواند در جلوگیری و مبتلا شدن به آرتروز کمک کند.
  4. نوشیدن آب انار بصورت روزانه از ابتلای دندان ها به پلاک جلوگیری می کند.
  5. انار در درمان اسهال موثر است و موجب کاهش و توقف دفعات دفع (اسهال) می شود.
  6. انار برای افرادی که دچار نوسانات فشار خون هستند بسیار موثر است و فشارخون را متعادل می کند.
  7. انار دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است و مانع ابتلا به انواع سرطان ها از جمله سرطان ریه، پروستات و سینه می شود.
  8. انار در درمان ناتوانی جنسی موثر است.
  9. انار در شادابی و نشاط و روشن شدن پوست صورت تاثیرگذار است و لک های پوست را از بین می برد.
  10. و …

آیا انار برای سرماخوردگی خوب است؟

انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین C  و آنتی هیستامین در درمان سرماخوردگی، گلودرد، عفونت های ریه و سرفه تاثیرگذار است.

اگر انار را بپزید یک آنتی بیوتیک قوی تهیه می شود که عفونت های سرماخوردگی، درد گلو و عفونت ها را از بین می برد.

انار پخته برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه انار پخته شده برای درمان سرماخوردگی:

  1. بر روی شعله ی اجاق گاز یک شعله پخش کن قرار دهید.
  2. یک انار رسیده را بشویید، خشک کنید و بر روی شعله پخش کن قرار دهید تا کم کم داخل آن پخته شود.
  3. زیر شعله را کم کنید و حدود یکربع تا ۲۰ دقیقه منتظر بمانید.
  4. در این مدت اطراف انار را بچرخانید تا بر روی شعله ی گاز نسوزد.
  5. شب هنگام قبل از اینکه بخوابید، اناری که داخلش پخته شده را با رگه ها و دانه های داخلش بخورید و پس از آن هیچ چیزی نخورید.
  6. اگر گلویتان دچار عفونت شدید شده چندین شب پشت سر هم، انار پخته شده را میل نمایید.