سمبوسه یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ای است که در جنوب ایران و در کشورهای عربی، لبنان و افغانستان طبخ می شود. سمبوسه یکی از فست فودهای ایرانی به شمار می آید که به عنوان پیش غذا، میان وعده و خوراکی در اغذیه فروشی ها عرضه می شود.
امروز در بخش آشپزی سایت ژولی پولی می خواهیم شما را با طرز تهیه سمبوسه اسفناج آشنا کنیم. با ما همراه باشید…
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و خرد می کنیم و بعد از آن اسفناج را با مقدار کمی آب می پزیم (اما نمی گذاریم خواصش از دست برود و زنگار بیندازد.) حال سیب زمینی ها را داخل ماهیتابه ریخته مقدارکمی روغن روی آن می ریزیم و سپس پیاز سرخ شده را به آن اضافه می کنیم، چند برگ گشنیز را با چاقوی مخصوص سبزی خرد کن، خرد کرده و به ماهیتابه همراه با تخم گشنیز اضافه می کنیم. اسفناج های آماده شده را از آب اسفناج به وسیله فشار با کف گیر جدا می کنیم. مواد داخل ماهیتابه را به داخل یک ظرف می ریزیم و می گذاریم تا خنک شود. حال پنیر پیتزا ( بهتر است پنیر موزارلا باشد) به مواد خنک شده اضافه می کنیم. حال تخم مرغ را در یک کاسه کوچک شکسته و خوب هم می زنیم تا زرده و سفیده کامل با یکدیگر مخلوط شوند و به تخم مرغ نیز مقدار بسیار کمی روغن اضافه می کنیم و به وسیله ی قلموی شیرینی، بر روی نان می مالیم. حال مواد آماده شده را بر روی نان می ریزیم و نان را به صورت سه گوش می پیچیم. سمبوسه ها را داخل روغن قرار می دهیم تا سرخ شوند.