کدو حلوایی یکی از میوه های خوشرنگ و خوشمزه ی زمستانی است که رنگ نارنجی و طعم شیرینش در فصل های سرد سال حسابی دل آدم را می برد.
از خواص کدو حلوایی که هر چه بگوییم کم گفتیم، کدو تنبل دارای ویتامین A، بتاکاروتن، روی، امگا ۳ و … می باشد.
امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی با حلوای کدو حلوایی که یکی از حلواهای خوشمزه است و به عنوان دسر در فصل زمستان مناسب می باشد آشنا کنیم.
۱)کدو حلوایی یک کیلو
۲)آرد سفید یک لیوان
۳)آب یک لیوان
۴)روغن مایع نصف لیوان
۵)گلاب دو قاشق غذاخوری
۶)زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
کدو حلوایی را بشویید، به چند قسمت ببرید و با یک لیوان آب در قابلمه بگذارید و بر روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید تا کاملا پخته شود.
پوست کدو حلوایی پخته شده را جدا کنید، قسمت گوشت داخل آن را در میکسر بریزید تا بصورت پوره در آید.
شکر را به همراه آب و شکر بهم بزنید و بر روی شعله ی قرار دهید تا شکر در آب حل شود، پس از اینکه آب و شکر قوام آمد و حالت غلیظ پیدا کرد، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و منتظر باشید کمی بجوشد و سپس زیر شعله را خاموش کنید.
آرد را در تابه ای بریزید و بر روی شعله ی گاز قرار دهید تا کمی گرم شود، سپس روغن مایع را به آرد اضافه نمایید و مداوم بهم بزنید تا آرد کمی رنگش عوض شود.
پس از اینکه رنگ آرد کمی طلایی شد، پوره ی کدو تنبل را به آرد اضافه کنید و بهم بزنید.
سپس شربت آب و شکر را که تهیه کرده اید را به آرد و کدو حلوایی اضافه کنید و بهم بزنید تا یکنواخت شود.
مداوم بهم بزنید تا کدو حلوایی غلظفت پیدا کند و آماده شود.
سپس حلوای کدو حلوایی را در ظرفی بریزید و بر روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل و مغز گردو و در صورت تمایل گل سرخ تزیین نمایید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.