امروز می خواهیم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با حلوای هویج که دارای طعم منحصر به فردی می باشد آشنا کنیم.
حلوای هویج یکی از دسرهای خوشمزه ی ایرانی است که در مناسبت های مختلف مذهبی، افطار ماه مبارک رمضان و برای خیرات رفتگان استفاده می شود.
در شهرهای مختلف بنا به ذائقه ای که دارند حلوای هویج را به گونه های مختلف طبخ می کنند.
برخی حلوای هویج را با هویج رنده شده درست می کنند و بعضی دیگر آن را به صورت پوره شده طبخ می کنند.
بعضی شهرها در مواد اولیه حلوای هویج از شیره انگور یا عسل استفاده می کنند، برخی دیگر از آرد برنج یا آرد گندم یا آرد نان باگت استفاده می کنند.
حتی در کشورهای عربی نیز حلوای هویج را تهیه می کنند که شیوه ی سرو آن به صورت برش خورده و مشابه با باقلوا است.
مواد لازم | مقدار |
هویج | نیم کیلو |
شکر | دو پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران دم کرده | یک چهارم پیمانه |
آرد سفید | یک پیمانه |
هویج ها را بشویید، پوست بگیرید و به تکه های بزرگ خرد کنید و با مقداری آب در قابلمه قرار دهید تا کاملا بپزد.
وقتی هویج ها پخته شدند، هویج های پخته شده را با گوشتکوب یا پشت قاشق له کنید تا بصورت پوره در آید.
آرد گندم را در تابه ای بریزید و روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید، پس از اینکه کمی آرد گرم شد، روغن مایع را به آن اضافه کنید.
آرد گندم و روغن را به مدت یکربع تا ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
سپس زعفران دم کرده را به آرد بیافزایید و هم بزنید.
پس از مراحل بالا، هویج پوره شده را به تابه که حاوی آرد گندم می باشد اضافه کنید و هم بزنید.
شکر را به گلاب اضافه کنید و ترکیب نمایید.
شکر ترکیب شده با گلاب را به تابه اضافه کنید و بهم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد.
پس از اینکه حلوای هویج تهیه شد، آن را از روی شعله بردارید و در ظرفی مناسب که در نظر گرفته اید سرو نمایید.
روی حلوای هویج را می توانید با خلال پسته، بادام یا گردو تزیین نمایید.