چند سالی است که سفره های شب یلدا لاکچری و فانتزی شده است و دسر هم به سفره های شب یلدا راه پیدا کرده است.
در شب یلدا سعی کنید متناسب با خوراکی های این شب دسر درست کنید، مثلا با استفاده از کدو حلوایی، انار، هندوانه یا آجیل هایی که مخصوص این شب است دسر تهیه نمایید.
اگر از وقت کافی برخوردار نیستید و در تایم کوتاهی می خواهید یک دسر خوشمزه با ظاهری زیبا آماده کنید، ما به شما پیشنهاد می کنیم ژله انار درست کنید.
ژله انار در عین حال که در زمان کوتاهی آماده می شود، طعم دلچسب و ظاهر خوشرنگی دارد و از میوه ی پاییز و زمستانی انار در آن استفاده شده است.
اگر تمایل دارید پس از تهیه ی ژله، آن را برگردانید می توانید از ظرف های سیلیکونی استفاده کنید تا ژله به راحتی از آنها جدا شود.
البته برخی افراد ترجیح می دهند ژله را بصورت انفرادی برای هر فردی در کاسه یا گیلاس تهیه کنند و بصورت تک نفره سرو کنند.
انتخاب تعداد بسته پودر ژله بستگی به تعداد مهمان ها و اعضای خانواده ی شما دارد.
پودر ژله با طعم انار تهیه نمایید و در ظرفی بریزید، طبق دستوری که روی بسته بندی پودر ژله نوشته شده، در ابتدا آب گرم به پودر ژله اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با چنگال کاملا آن را هم بزنید تا یکنواخت شود.
سپس باید آب سرد را به آن اضافه کنید، مقدار آب سردی که روی بسته بندی پودر ژله نوشته شده را تقسیم کنید و به مقدار نصف آن آب انار اضافه کنید.
قبل از اینکه دانه های انار را به ژله اضافه کنید، ظرف حاوی ژله را در یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد و دانه های انار در آن ته نشین نشود.
حدود یک تا یکساعت و نیم که گذشت، ظرف ژله را به خارج از یخچال انتقال دهید، در این حالت ژله کمی خودش را گرفته است.
دانه های انار را به ژله اضافه کنید و هم بزنید تا دانه های انار در بین ژله قرار بگیرد.
مجددا ظرف ژله انار را به یخچال انتقال دهید، پس از حدود ۴ ساعت ژله انار آماده ی سرو کردن می باشد.
اگر تمایل دارید ژله انار را برگردانید، کف ظرف ژله انار را در آب داغ قرار دهید تا ژله به راحتی از ظرف جدا شود.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.