غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه سس بالزامیک و عسل - ژولی پولی

طرز تهیه سس بالزامیک و عسل

طرز تهیه سس بالزامیک و عسل

19 مرداد 1398

اگر شما هم علاقه ی خاصی به صرف سالادهای مختلف با چاشنی و سس های خوش طعم و خوش عطر هستید امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه سس بالزامیک آشنا کنیم که با سالاد سبزیجات، سالاد یونانی و انواع سالادهای رژیمی طعم بسیار دلپذیر و خوبی دارد.

مواد لازم جهت تهیه سس بالزامیک:

  1. سرکه بالزامیک یک پیمانه
  2. روغن زیتون یک پیمانه
  3. سیر خرد شده ۲ حبه
  4. عسل یک قاشق غذاخوری
  5. فلفل سیاه به میزان دلخواه
  6. آویشن به میزان دلخواه
  7. گلپر به میزان دلخواه
طرز-تهیه-سس-بالزامیک-و-عسل

طرز تهیه سس بالزامیک:

طرز تهیه سس بالزامیک به حدی ساده است که در صورت داشتن مواد اولیه آن می توانید در تایم کوتاهی این سس خوشمزه را تهیه نمایید.

کار سختی در پیش ندارید، تمام مواد را در میکسر بریزید تا بهم خورده و سس یکنواخت شود.

سس بالزامیک تهیه شده را در یخچال قرار دهید تا سرد شود و بتوانید برای انواع سالاد از آن استفاده نمایید.

  • در صورت تمایل می توانید از جعفری خشک شده یا سس خردل در تهیه سس بالزامیک استفاده نمایید.
  • استفاده از عسل به منظور ملس کردن طعم سس بالزامیک است.
  • در تهیه برخی غذاهای مرغی و گوشتی همچون استیک می توانید از سس بالزامیک استفاده کنید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.